Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minecraft - Pobieranie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako ze nie gralem jescze w minecrafta to chcialbym sie dowiedzieć jak pobrać jakiś dobry serwer ? Domyślam sie ze orginalna wersja jest platna a na początku wolalbym trochę poznać grę . Wiec moze mi ktoś podeslac linki do pobrania calego serwera a nie tylko IP które nie wiem gdzie wpisać ? Bylbym wdzięczny :)

Opublikowano

Pograć zawsze można na singleplayer, a co do serverów "pirata" jest ich od groma i w większości wystarczy tylko IP

Opublikowano

Pobralem jakas wersje demo ale ma ona,ograniczony czas . Chcialbym pograć na trybie hardcore a potem moze na multiplayer . Moglby ktoś podeslac linki ? Bylbym wdzięczny ,a co do tych IP to gdzie je wkleić ? Trzeba mieć jakiś launcher ?

Opublikowano

W tym linku który podałeś wyświetla się " 404 Not Found " :D . Może jakiś iny link ? Mam też pytanie co do serwera na start, moglibyście jakiś polecić i czym się one różnią ? Przydał by sie też jakiś TuT jak powklejać te IP itp. bo nie wiem czy będę potrafił :D

Opublikowano

https://mega.co.nz/#!7pxmiLoC!SFb5en7q_mlzCBCE_INFvVCk_9tDekwxakX3RuDNcfA - proszę bardzo. 

IP wklejasz tak: 

- odpalasz minecrafta,

- naciskasz multiplayer,

- direct connect,

- i tutaj wpisujesz ip

Serwery są podzielone na rodzaje ( najważniejsze wymieniłem ):

- freebuild ( masz tam działkę i różne konkursy ),

- survival ( przetrwanie tak jak na singleplayer ),

- hardcore ( przetrwanie na poziome hard, za zginięcie masz bana na 3 dni),

- minigames ( różnie gry np. chowany, survivalgames itp.).

Myślę, że pomogłem.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Hmm pobrałem to z linku odpaliłem launcher ale nigdzie nie widziałem opcji "multiplayer" więc zacząłem grę i coś mi się tam pobiera tylko nie wiem co to jest, serwer ? :D . Podalibyście jakiś dobry serwer gdzie można prowadzić ciekawą rozgrywkę w trybie multiplayer . W sumie i tak nie wiem na czym ona polega więc jeśli ktoś ma ochotę może co nie co opisać lub podesłać jakieś stronki z wyjaśnieniami :) . Tak ja mówię pierwszy raz mam styczność z tą grą i nie mam pojęcia jak ona funkcjonuje . 

Opublikowano

Ok, mam dzięki . To teraz jaki serwer byście mi polecili taki na start żeby było sporo graczy i była fajna atmosfera ? :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...