Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosyjski czy Amerykański td?

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Obecnie robie isa 3 i to heavy ale chciałbym też jakiegoś td i co polecacie ? W grach często widziałem stuga albo hetzera jednak czy on naprawdę tako dobry? Polecicie coś dla gracza takiego średniego. Z góry dzięki

4zzt3n.png

Opublikowano

Najlepszym wyborem dla niedoświadczonych graczy będą niszczyciele rosyjskie. Świetne mają działa, mobilność oraz niekiedy rykoszetują pociski. Na początki idź w linię Ob. 268, ponieważ jest łatwiejsza ta linia oraz lepsza pod względem zadawania uszkodzeń (po 750) czy kamuflażu. Pamiętaj by iść przez SU-152. :)

Opublikowano

Ja również polecam rosyjskie. Miazga, od 6t czołgi już są bardzo dobre, a od 8 pogrom... Jak isu wylosuje na 8t to 6-7t na strzał niektóre schodzą. 

Opublikowano

Rosyjskie czołgi są świetne już od KV-1 :P Jak cię wylosowało na IV, V tier, to miałeś minimum 5 / 6 killi jak wiedziałeś gdzie jechać i jak się ustawić :)
Osobiście grałem IS-7 i jest naprawde świetnie :D

Opublikowano

Rosyjskie czołgi są świetne już od KV-1 :P Jak cię wylosowało na IV, V tier, to miałeś minimum 5 / 6 killi jak wiedziałeś gdzie jechać i jak się ustawić :)

Osobiście grałem IS-7 i jest naprawde świetnie :D

Obecnie robie isa 3

Czytaj chłopie co pisze autor...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...