Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego?

Szarlej4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem otóż taki problem, zacząłem rankeda.. na początku wszyscy wybierali champów było ok... ale potem gra nie chciała się załadować przez 5 minut ... no nic w końcu się zaczęło.. poszedłem na mida i było "attemting to rc" wyszedłem z gry... ranki wyłączone a ja nie mogę do gry wrócić... nie chodzi o to że mi się nie ładowała po prostu nie miałem przycisku recconect..mogłem zacząć grać kolejną grę... WTF? Później po 20 minutach wyskoczyło mi tylko okienko i Loss Prevented a przeciwny Ez grał sobie normalnie a u mnie chyba wszystkich wywaliło.

Opublikowano

Były lagi i disconnecty z gry. Dostałeś loss prevented więc nic Ci się nie liczy do statystyk. Ez chyba był bogiem jakimś czy coś

Opublikowano

Grałem normala z kumplami, oba teamy powywalało oprócz mnie:D Przy 50% "wywalających lagów serwerowych" 1 osoba z mojego teamu zostaje(nie zależy od neta, bo mam najgorszego):P Taki fart:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...