Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale UK + PL ?

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Mam do was takie pytanko czy jest możliwość z NosTale PL jakos przelozyc kase ? lub chociaż jaka kolwiek np ja daje gmowi na PL 30kk a on mi na uk 10kk ? Itp. ? Jak tak to czy da się tak robic ? Lub czy znacie kogos kto gral na UK i gra na PL tera na razie mam resy, oko 40kk oraz eq dla maga jakies po wszystko już powymieniałem i odawalem wienc tylko resztki ;<

Opublikowano

Nie, nie ma takiej możliwości, jak już chcesz to sprzedaj eq i sellnij golda na allegro i kup sobie albo nd na uk albo golda.

Opublikowano

Możesz sprzedać konto ew. i kupić nowe na UK .

No jest jeszcze opcja wymiany, ale to nie dla łaków bo potem płacz , że oszustwo.

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

PL a UK to 2 inne serwery i nie da się przełożyć kasy. Chyba ze znajdziesz kogoś grającego tu i tu, wtedy mógłbyś się ewentualnie wymienić lecz istnieje ryzyko..

Opublikowano

Madre pytanie.. Zastanow sie chwile, po czym zajeb glowa w biurko. 

Nie ma takiej mozliwosci, nigdy nie bedzie, poniewaz UK i PL sa traktowane jako 2 oddzielne gry tego samego wydawcy (2 rozne serwery) 

Wymien sie, sprzedaj, oddaj, wywal, zniszcz, to jedyne opcje.

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...