Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ALTROS Lagi po,oc prosze

uGoreK1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na privie "MPCforum" i mam lagi znaczy cis w M1.M2 dolina,sohan,pustynia to tam nie mam ale jak wchodze do lochu pajakow V1 to juz sie zaczyna troszke lagowac a w V2 to juz MASAKRA

• Procesor : Intel core   2 rdzeniowy 2.13Ghz
  • Karta graficzna : Nividia Geforce G102M     512MB
  • RAM : 2GB
  • System operacyjny : Win xp SP3
  • Karta Graf pisze mi tak "monitor domyslny na intel® Q965/Q963 Express Chipset Family (KARTA ZINTEGROWANA)

i tu mam pytanie czy jest mozliwosc wgrania jakiejs łatki ablbo cos ? chodzi mi o V1 V2 mam lagi 

Opublikowano

Sprzęt nie jest dobry, ale do metka wystarczający.

Skoro lagują Ci tylko te dwie mapy (V1/V2) to wina raczej będzie leżała w kliencie - mogą być one czymś obciążone.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

up zapomnialem napisac ze u niebieskich w m1 jest duzzzzoooo sklepikow i tam mi tez laguje ;/ wiesz moze czy jakies łatki moge pobrac albo cos slyszalem ze na ravi jest taka łatka pod ich klienta wlasnie ta latka pomaga tym co maja slabe kompy ;/ znasz cos moze takiego ? 

Nie słyszałem o czymś takim, jednak skoro laguje Ci również w Jinno w m1, to lagi mogą mieć powiązanie ze sprzętem.

Duża ilość ludzi/mobów + taki sobie sprzęt = lagi na danych mapach.

Opublikowano

Wina sprzętu..

Spróbuj grać bez cieni, nazw.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

up@a myslisz ze jak gram jest taki poradnik jak ustawic ustawienia w grze i tak ustawilem 0 cieni i wgl   w m1 m2 pustynia i wgl to jest "zajebiscie" 0 lagow ale wlasnie te V1,v2 lagi mam hmmm mam ochote popykac w tego metka ale v1 v2 mi przeszkadza ;/

Dlatego, że mapy typu pustynia są mega obszerne, a zaopatrzone w niewielkie ilości mobów.

V2 na przykład jest małą platformą ze sporą ilością potworów.

To samo tyczy się m1 - tam gdzie nie ma ludzi przejdziesz gładko, tam gdzie jest gąszcz - zatniesz się w połowie ;-)

Spróbuj wyłączyć dokładnie wszystko, odpalić tylko metina. Włączyć go w oknie na małej rozdzielczości, na channelu gdzie jest najmniej ludzi.

Opublikowano

Oczywiste jest to, że powodem jest sprzęt... Jednak oprócz w/w sposobów nie ma rady... Trzeba zainwestować w nowszy komputer.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...