Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozłącza na początku meczu

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę to po raz 2, gdyż nikt nie udzielił odpowiedzi.

Posiadam FIFE 14 i 13.

Na komputerze gdy gram FUT 14 to w 1:50 (albo krócej) wyrzuca z komunikatem, że połączenie zerwane itd..

Na laptopie gdy gram w FUT 13 to samo...

Internet? Na pewno nie! Posiadam 8mb internet. Zamieszkuje w Polsce.

Liczę na pomoc z waszej strony. Dodam, że fife 14 mam na innym koncie i 13 tez na innym. A korzystam z jednego neta.

Opublikowano

Miałem tak.

Reinstall Origina i FIFY pomógł.

Usuń wszystko co z nią związane + nie pobieraj niczego do FIFY np. łatek.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

@UP

Zdajesz sobie sprawę, że FIFA była reinstalowana + origin kilka krotnie? Ja nie wiem.. Internet jest dobry, nie nawala.. Zawsze był dobry. Mi się zdaje ze to coś blokuje. Jakiś port czy cuuus takiego.

Opublikowano

Problemem może być hamachi, które było w komputerach kiedyś lub obecnie.

Wejdź w uruchom - devmgmt.msc - widok - pokaż ukryte - hamachi - odinstaluj.

Skasuj hamachi z komputera za pomocą panelu sterowania i uruchom ponownie komputer.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Problemem może być hamachi, które było w komputerach kiedyś lub obecnie.

Wejdź w uruchom - devmgmt.msc - widok - pokaż ukryte - hamachi - odinstaluj.

Skasuj hamachi z komputera za pomocą panelu sterowania i uruchom ponownie komputer.

Nie posiadam hamachi. Zresztą laptop śwież i komputer też. Czuję, że to wina internetu. Tylko nie wierze.. gdyż mój internet jest szybki i działa bez zarzutów..

Mi się zdaje, że to coś blokuję, ale pytanie jest co? Skoro na czytsym laptopie i czystym komputerze nie działa? Pogłówkujcie, pomocy.

Opublikowano

No więc właśnie... Masz czystego latopa i komputer, nie możliwe żeby coś blokowało. To na pewno coś z internetem, zadzwoń do dostawcy i pogadaj, spróbuj wyjaśnic sprawę.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

To że masz 8mb neta nic nie znaczy.

Możesz mieć i 60mb, a lagi będą masakryczne.

Chodzi tu może o połączenie - zadzwoń do dostawcy, zapytaj czy nie robią jakichś przerw, czy nie mają problemów...

Btw. od dawna to masz, czy tak nagle?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

To że masz 8mb neta nic nie znaczy.

Możesz mieć i 60mb, a lagi będą masakryczne.

Chodzi tu może o połączenie - zadzwoń do dostawcy, zapytaj czy nie robią jakichś przerw, czy nie mają problemów...

Btw. od dawna to masz, czy tak nagle?

od samego początku.. Gdy tworzę nowego użytkownika w windowsie to działa do wyłączenia internetu. A na laptopie nic nie pomaga.. Czasem mi działa fifa, ale tylko na komputerze. Na laptopie nie..

Opublikowano

Hmm a spróboj może sprawdzić plik hosts czy Ci tam czegos nie blokuje, nie mam zielonego pojecia czy Ci to pomoze, nie znam sie na tym za bardzo, ale mi to pomoglo jak nie moglem sie zalogowac do patchera battle.net bo w pliku hosts blokowało mi jakieś IP...

Wejdz w:

Moj komputer > dysk c > windows > system 32 > drivers > htc > otworz plik hosts edytorem tekstowym i sprawdz na koncu czy są zapisane jakieś IP które blokują fife. Jak są to usun, zapisz i powinno dzialac.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Hmm a spróboj może sprawdzić plik hosts czy Ci tam czegos nie blokuje, nie mam zielonego pojecia czy Ci to pomoze, nie znam sie na tym za bardzo, ale mi to pomoglo jak nie moglem sie zalogowac do patchera battle.net bo w pliku hosts blokowało mi jakieś IP...

Wejdz w:

Moj komputer > dysk c > windows > system 32 > drivers > htc > otworz plik hosts edytorem tekstowym i sprawdz na koncu czy są zapisane jakieś IP które blokują fife. Jak są to usun, zapisz i powinno dzialac.

Niestety, nie ma tam nic. :( Wszystko ma przedrostek '#', czyli wyłączone.

Interenet nie masz 8mb tylko do 8mb :)

mam 8mb. :)

@EDIT: Czyli zadzwonić do nich z 'neostrady' i powiedzieć, że nie działa mi taka gra z przyczyn prawdopodobnie internetu. Gdy chcę zagrać z kolegą w grę FIFĘ 14 lub 13 to nie mogę, ponieważ wyskakuje komunikat, że utracono połączenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...