Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

efektywny pancerz

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę od tego, że nie wszystkie czołgi nadają się ma kątowanie, a szczególnie IS-3, ponieważ on ma już pancerz pod kątem i każda próba kątowania zwiększa szansę na przebicie.

Nie ma tutaj co dużo opisywać obejrzyj poniższe filmiki i sam się ucz powoli.

Tu już coś innego, ale warto się nauczyć:

Opublikowano

Zacznę od tego, że nie wszystkie czołgi nadają się ma kątowanie, a szczególnie IS-3

A tam opowiadasz, grałem tym czołgiem 500 bitew i byłem zadowolony z kątowania tym czołgiem :)

Jak ktoś jest ogarnięty w tym, co robi podczas bitwy to wszystko odbije :)

Trzeba użyć głowy :P - Oczywiście nic nie sugeruje :)

Opublikowano

A tam opowiadasz, grałem tym czołgiem 500 bitew i byłem zadowolony z kątowania tym czołgiem :)

Skoro Ty się kątujesz tym czołgiem i wypisujesz takie głupoty to jeżeli masz powyżej WN6 500 to Ci na pw złoże gratulacje.

Przestań spamować, bo nabijać posty możesz w Hyde Parku.

Najlepiej zrób z kimś treningówkę i poćwicz sobie, bo na zwykłych bitwach takie umiejętności się bardzo przydają.

Opublikowano

nie żeby coś, ale is-3 + kontowanie = wszystko wchodzi. Tak jak napisał up wątpię, że masz effi powyżej 500, o ile w ogóle grasz w tą grę.

Top: Znajdź sobie klan, podobno są takie, co nawet mojego tate (ma więcej lat niż effi, liczba dwu cyrfowa ;p) by nauczyły grać, także czemu by nie Ciebie. Często organizują treningi itp. Popoytaj się posiadaczy klanów stąd:

http://www.mpcforum.pl/topic/952887-klan-zareklamuj-swoj-klan/

Opublikowano

Uwierz mi, że gram w te gre :) Wcale nie wypisuje głupot, bo kątowanie tym czołgiem jest banalne jak 2+2 najwyraźniej to wy nie potraficie nim grać :)

Gram w klanie i więszkość jego członków jest zadowolona z mojej gry IS'em 3 :) Notabene o gustach się nie dyskutuje :) Każdy ma swoje zdanie, jak dla mnie jest to najlepszy czołg to kątowania.
IS-8 to już niestety porażka :)

Opublikowano

nie żeby coś, ale is-3 + kontowanie = wszystko wchodzi. Tak jak napisał up wątpię, że masz effi powyżej 500, o ile w ogóle grasz w tą grę.

Top: Znajdź sobie klan, podobno są takie, co nawet mojego tate (ma więcej lat niż effi, liczba dwu cyrfowa ;p) by nauczyły grać, także czemu by nie Ciebie. Często organizują treningi itp. Popoytaj się posiadaczy klanów stąd:

http://www.mpcforum.pl/topic/952887-klan-zareklamuj-swoj-klan/

Gunwo wiesz, gunwo znasz.

Kątowanie ISem-3 = sidecrap.

Lub wystawianie JEDNEJ z płyt pod nieziemskim kątem.

Opublikowano

Uwierz mi, że gram w te gre :) Wcale nie wypisuje głupot, bo kątowanie tym czołgiem jest banalne jak 2+2 najwyraźniej to wy nie potraficie nim grać :)

Gram w klanie i więszkość jego członków jest zadowolona z mojej gry IS'em 3 :) Notabene o gustach się nie dyskutuje :) Każdy ma swoje zdanie, jak dla mnie jest to najlepszy czołg to kątowania.

IS-8 to już niestety porażka :)

Podasz mi swój nick w grze?

Przestań się kłócić z Moderatorem (w końcu skoro go ma to posiada o wiele więcej większa wiedzę o Ciebie), bo wprowadzasz autora i nie tylko autora w błąd.

Też na pewno jesteś jakiś newbie co wbił jedną dziesiątkę i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał. 

ZROZUM IS-3 ma już pancerz pod kątem, a każda próba kątowania sprawia, że ten pancerz staje się prosty (wytłumaczone najprościej jak się da lub... ).

IS-8 to porażka?

Każdy Twój następny post będzie regularnie raportowany, bo znów głupoty wypisujesz.

IS-8 ma najlepsze działo w grze, ma mobilność oraz niekiedy dinguje.

Powiem tak ja piszę na randomach po Ang (przetłumaczę Ci na PL, bo może nie zrozumiesz). 

Sprzedaj ten czołg i wracaj na T1. :)

@edit

Więcej tu się nie wypowiadam. ;]

Opublikowano

omg to widzę że nie tylko ja popełniam ten sam błąd.

Ja również kontowałem is-3 -,- żal mi siebie

http://www.mpcforum.pl/topic/1082528-spis-modyfikacji-na-wersje-810/

Celownik MeltyMap's Math Mod 8.10 ma miernik pancerza ;)

jest on legalny ?

Opublikowano

Gunwo wiesz, gunwo znasz.

Kątowanie ISem-3 = sidecrap.

Lub wystawianie JEDNEJ z płyt pod nieziemskim kątem.

Nie o to chodzi -_-

omg to widzę że nie tylko ja popełniam ten sam błąd.

Ja również kontowałem is-3 -,- żal mi siebie

jest on legalny ?

Jak najbardziej legalny ;)

Ludzie, zboczyliście bardzo z tematu, nie jest to temat " Czy kątować isem-3 tylko jak kątować. 

Side scrap można robić i jest to zalecane, ponieważ bok ma dosyć mocny i potrafi bardzo dużo odbić.

Opublikowano

ZESZLIŚCIE STRASZNIE Z TEMATU. Dobrze mi się gra isem 3 bo przodem dużo odbijam . Chodzi mi o to że poco mam się ustawiać pod kątem 30 stopni skoro daje to tylko 115% pancerza . 70 stopni to rykoszet a to już prawie jest 90 stopni czyli kąt prosty . za chuja tego nie rozumiem kurwa...

Opublikowano

Musisz patrzeć, pod jakim kątem i odległości jesteś od przeciwnika, staraj się ustawiać po kątem 45 stopni do rywala na wprost, bo IS ma twarde gąski :) Przodem nawet nie masz co próbować, bo masz 20% szans, że to odbijesz :D

Wszystko tak jak w matematyce, czy fizyce :) to tak, jakbyś rzucał piłką o ściane, tak na to patrz :P

Opublikowano

Kurwa mać.. koleś post wyżej nawiązał do isa 3 to odpowiedziałem do isa 3 ... Chodzi mi kurwa ogólnie ludzie JAPIERDOLE... jebać to forum i was wszystkich . huj soł macz.

Szkoda, że tak uważasz :< Ustawiasz się pod kątem, tak jak do sidescrapa i jeśli nie masz normalnie skątowanego pancerza, tak jak w isie-3 to obracasz się o jakieś 20-40 stopni.

cls, ponieważ tak mi doradziło 2 moderatorów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...