Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - PYTANIE

Bambus.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, może powiecie, że martwię się na zapas, ale jak myślicie, wymagania fify 15 bardzo będą różnić sie od aktualnej 14? Nie zamierzam kupować kompa w tym roku, a bardzo chciałbym zagrać jeszcze w 15. Fifa 14 idzie mi na najwyższych wymaganiach bez zacięć ani niczego. Mój laptop jest firmy samsunga, procek intel core i3 2,4 ghz, grafika Nvidia Geforce GT 520 M 1GB, 3 GB RAM. Patrząc na wymagania 12, 13 i 14 nie wiele się różnią, jak myślicie mogę być spokojny ? Z góry dzięki.

Opublikowano

W 15 EA zamierza dodać nowy silnik stosowany obecnie w xbox one i ps4, także wymagania pójdą trochę w górę.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

W 15 EA zamierza dodać nowy silnik stosowany obecnie w xbox one i ps4, także wymagania pójdą trochę w górę.

Dokładnie + co roku FIFA coraz więcej waży.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Z roku na rok FIFA poprawia się graficznie (co wiąże się z większymi wymaganiami).

Między 12, a 13 i 14 nie ma jako takiej różnicy, ale myślę że 15+ będzie miało dużo wyższe wymagania od poprzednich części.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

O FIFA 15 nie wiem nic, poza tym, że krąży plota o zmianie duetu komentatorskiego na Smokowskiego i kogoś z NC+.

Ja słyszałem jedynie o nowym silniku graficznym.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...