Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dr. Mundo - top czy jungle?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, z tego co wiem to Dr Mundo może isć na topa i jungle, która pozycja dla niego dla Was jest najlepsza i dlaczego ?, mam zamiar go kupić. ;>

Opublikowano

Według mnie na jungli jest uselles. Tylko i wyłącznie top.

Wytrzymały, świetny escape, poke, do tego może stać na linii praktycznie ile chce :D

279981407253602336505.png
Opublikowano

Zdecydowanie top. Łatwa farma, przeciwnik nie może iść z Tobą 1vs1, stoisz ile chcesz, trudno Cie zgankować. Po prostu mundo idzie i robi co chce i gdzie chce :D

Opublikowano

Tak samo jak koledzy wyżej. Do jungle możesz nim iść tylko jak masz dobre runki (najlepiej armor). Bez nich to dużo potek, albo częste wracanie do bazy, co się odbija na lewelu.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Opublikowano

Osobiście preferuje nim jedynie topa. Niestety w jungli nie posiada jakichś świetnych ganków ale Mundo to Mundo z jungli też wycarrujesz jak ogarniesz :D

Opublikowano

Gdy idziesz do jungli musisz się liczyć z częstymi powrotami do bazy ze względu na jego pożeranie hp przez skille, na topie rządzi ciężko go odciąć od farmy ze względu na jego W tym też dominuje nad przeciwnikiem nie musi tak często schodzić do bazy jak większość postaci ciężko zagangować ze względu na R odpalasz je przed tym jak widzisz ze ktoś wbija do cb i nikt nie będzie chciał się z tobą mierzyć 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Bonjour. 
Mam pytanie a mianowicie, czy Malphite to nadal aktualna meta? 
Chodzi mi o Ap. Teoretycznie śćiąga adc+apc na combokill. Więc dlaczego nie jest aż tak popularny?
Czekam na wasze opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...