Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, możecie mi wierzyć lub nie, ale zaraz dostanę zapewne bana. Jestem kontem użytkownika Dragon33, dosyć sporo osób mnie znało z "dawnej ekipy". Zrobiłem dziś konto, bo przerazili mnie użytkownicy typu dragon33mpc , którzy się pode mnie podszywają..Lub też wykorzystują mój nick, aby zabłysnąć na forum. Mam do was jedną wielką prośbę, nie podszywajcie się pode mnie. Zrobiłem swoje dla tego forum, rozwinął się dzięki mnie dział metin2, więc proszę nie wykorzystywać mojej "reputacji" na tym forum.

Nie będę wam udowadniał, że jestem Dragonem, ale proszę was tylko o to.

Opublikowano

Takim tematem NIESTETY nic nie wskurasz... Czy chcesz czy nie podróbki zawsze będą... Ja tam już sam niewiem który z Was jest prawdziwy.

Modna sygnatura.

Opublikowano

Czemu niby ktoś miałby sie podszywać pod jakiegos metinczyka ktory nic na tym forum nie osiągnął prócz bana :O . Pod kogos z administracji to zupełnie inna sprawa.

Opublikowano

Czyli wyszło na jaw ^_^ Dragon33 to widocznie nie Ty (nie ma na liście ;-x)

@arabb

Chyba nikt nie jest na tyle głupi by podszywac sie pod admina ;-x Chociaż owszem - zdarza się.

Modna sygnatura.

Opublikowano

Hehehe.....Coś wam, chyba skrypt na forum się zdupcył, albo to wina mojego wewnętrznego IP..

Kuźwa weź sprawdź IP z logowań na Dragon33 i na to konto....To samo IP, albo Administrator to specjalnie robi..

//

Z kont, to ja miałem może z 10...Dragon33, później masowe konta typu Dragonisbackxx, później spamiłem stroną o l0ckerz ^^.