Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w expie

KoCurr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak szybko wyexpic 61-5 lv ? Mam zwykłe eq

Aktualnie mam 40 i ile zajmie mi wyexpienie 61-65

EQ:

Zelak +9

Ebo +9

Lwia +9 5b 2k hp

biżu all 1,5k hp

Fms +9 33 sr kd

Musze wyexpic szybko lv ponieważ czeka mnie eq 5b

Prosze o szybką pomoc gram na serwerze Etolin

Oferuje ktoś exp w v2 ? :D mam potke 100% expa pd'eki i ks lidera(nie wiem czy sa zbugowane) przynajmniej ten 54 by sie przydał to bym sobie łezki ponakladał ;d

I jak bedzie mi sie expiło gdy bedę miał nałożona potke 100% i pd'eka ;d

//Zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Witam, pierw Ci zadam pytanie, a więc czy masz buffa? Jeśli nie to jak najszybciej go zrób, ponieważ bez niego niestety nie wyexpisz za szybko danego levela. Co do Twojego ekwipunku nie jest źle, lecz polecam Ci v1, jeśli jesteś Mentalem powinieneś spokojnie z buffem 25%-30% skile brać całego spota. Oczywiście jeśli chcesz możesz iść do v2 i brać po kilka grupek, ja osobiście do tego 54 levela wybrałbym v1 naprawdę szybko tam się wyexpisz bo po co masz bez sensu tracić kasę na przepustki skoro jest inne rozwiązanie ;) Z tą potką 100% expa i PD'kami naprawdę wyśmienicie będzie leciał exp, polecam również założyć Medal bohatera, podczas zbliżającego się eventu będzie można go dostać z IS'a lub z takiego questa, warto poczytać oto link 

http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2430-metin2-og%C5%82oszenia/board2205-eventy-i-konkursy/2630411-igrzyska-olimpijskie-2014/

Mam nadzieje, że pomogłem i pozdrawiam. Ahh i byłbym zapomniał odpowiedzieć na jeszcze jedno Twoje pytanie, a więc ile Ci to zajmie, ciężko mi jest określić ponieważ nie znam Twojego stylu gry.

Opublikowano

Dobrze mieć PD z mapek lub red las na 1h oraz Srebrne pudełko z is masz 2x Exp jeśli masz jeszcze tą potke na 100% expa zostaw sobie ją na 55lv kup Białe rosy najlepiej 200defa, i leć na big spot v2 :)

ewentualnie zapłac komuś żeby cię podexpił w 2h sam wbijam postacią od 15 do 50lv w v3

Opublikowano

Masz buffa ?

Jeśli tak to jak stoi ze skillami ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Buff i najlepiej z bonkami na intach + perłowym naszyjnikiem to jest raz :)

Możesz zaopatrzyć się w jakieś wody,miksturki zielone oraz fioletowe gdyż są przydatne :)

Doexp do 42 i zainwestuj w Smoczą :) Będziesz miał więcej deffa,które się przyda w v2/v1 :)

Na oko pare godzin by to zajęło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...