Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Projekt DeadZ,WarZ

Czy chcecie taki serwer?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bedziesz grac na serwie?

• Tak
      4
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Witam

Może parę słów o tej grze?

-Jest Zajebista:D

-Ma średnie wymagania

-Ma Wielką mapę

-Są tam ZOMBIE:D

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dlaczego chce zrobić Serwer DeadZ?

-Dlatego Ze nie jest to głupi pomysł

-Nie każdego stać na Kompa z NASA (Nie chce tu nikogo obrażać Bo sam mam nie lepszego) by grac zwyczajnego DeadZ

Silnik Serwera?

-Nieznane

Mogę Pomóc?

-Tak Jak najbardziej

Co dostane za Pomogę?

A co chcesz?

Post będzie edytowany

Jeśli Źle trafiłem To proszę o Administratora Forum o przeniesienie:D

Tak w nawiasie jak ktoś chce pomóc 

IP:25.80.227.82

Narazie Hamachi

DeadZ3210

Haslo

123

Opublikowano

W czym potrzebujesz pomoc? ;) opisz dokladnie. Jakie plany na serwer, fundusze. Szukasz technika czy budowniczych? Mozesz napisac tu or msg )

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Tak jak wyżej.. napisz czego chcesz, budowniczego znam dobrego, lecz nwm czy będzie chciał. Ja mogę pomóc troszeczke w plikach i budowie.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Napisz co potrzebne, kto potrzebny i zgłosi siętroszkę ludu.

Napisz w temacie co jest potrzebne, poinformujesz spore grono a nie jedą osobę :)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Jesli masz pomysl dobry, i maszyne to w plikach i skryptach moge pomoc ja ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

potrzebuje w pizd... ludzi kazdy cos do czegos, musimy ustalic godzine kiedy mam odpalic serwer itp kiedy skonczymy to zmieniam hosta na dedyka i gramy wiecej pytan na skype bo tam jestem najczesciej sorki za orty

serwer zalezy tylko od was nie odemnie kazdy doda swoje 3 grosze do serwera

bo wy lepiej wiecie o tej grze niz ja . Ja wpadlem na pomysl

Opublikowano

Kazdego potrzebuje

mapa ma byc 1000x1000 kratek przynajmnie 1 pomocnik musi ogarnac 100x100 kratek

czyli z obliczen wynika ze musze miec 100 pomocnikow troche to za duzo wiec serwer bedzie mnial wlasne etapy robut co dziennie musi byc przynajmniej 10 pomocnikow zeby ogarniali 1000 kratek i tak w kazdy dzien

tylko jest problem z tym jak wynagrodze ;/ was

sory za orty

jeszcze mysle zeby zrobic serwer z gier ktore nie podejda  na slabe komputery

Opublikowano

fajrant wypic to juz nie dlugo ;> na wakacje szykuj hate i kup cos ;> a jak bedziesz juz w hacie to pisz to pomoge ci z plikami jak zawsze ;>

Opublikowano

Z reklama to nie ma problemu ;> tylko trzeba zrobic do kocna pliki mape i bedzie dobrze ;> Poszukiwana osoba ktora zna dobrze gre zeby pomogla powiedziec co jest w tych grach i wgl ;>

Opublikowano

@UP

Jeżeli szukasz osoby, która się na tym zna, to lepiej nie zakładaj serwera.

Serwery LEPIEJ WYCHODZĄ, o ile zajmą się nimi osoby, które więdzą o co chodzi itd..

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@UP

ogólnie moge pisac pluginy zrobic mapy i wszystko tylko nie wiem wszystkiego o DeadZ WarZ nie wiem jakie itemki i wgl sa do konca i w tym jedynie pomoc by mi sie przydala ;> zebym nie musial grac albo szukac na necie ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...