Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon's Prophet

PookyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań co do tej gry. Po pierwsze, jeżeli LoL na bardzo niskiej grafice chodził mi na około 20 fps, to czy D'sP będzie mi chodził, na podobnych ustawieniach? Po drugie, jeżeli pobrałem już setup, ten, w którym są już wymagania, licencja itp. to ile jeszcze ściągania przeda mną? Ile czasu? Ten setup pobierałem 2,5h. Po trzecie, czy program CCleaner dodaje trochę fps'ów czy to lipa?

Opublikowano

1. Oj ciężko będzie. Ta gra boryka sie z problemem optymalizacji i to poważnym więc nie liczył bym na cuda w tej kwestii.

2. Nie rozumiem. (chyba można to wziąć na logike , jeżeli pobrałeś 20 mb to na pewno nie jest cała gra , a jeżeli 10 GB to już gra c'nie ?)

3. Z 2-3 fps może da(ten program jest do odsyfiania systemu więc w grach nic to więcej nie da). Najlepszy program do boostwania fps to Gameranger.

@PookyPL sory to nie gameranger tylko gamebooster (popierdzieliło mi sie xD )

musisz dobrze ten program skonfigurować żeby działał

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

1. Oj ciężko będzie. Ta gra boryka sie z problemem optymalizacji i to poważnym więc nie liczył bym na cuda w tej kwestii.

2. Nie rozumiem. (chyba można to wziąć na logike , jeżeli pobrałeś 20 mb to na pewno nie jest cała gra , a jeżeli 10 GB to już gra c'nie ?)

3. Z 2-3 fps może da(ten program jest do odsyfiania systemu więc w grach nic to więcej nie da). Najlepszy program do boostwania fps to Gameranger.

2. Ja się nie pytam czy to już gra, tylko ile jeszcze mi zostało do pobrania nie? Bo to co pobrałem ma 8,22GB.

3. Ten Gameranger to jest za darmo? Bo Gamebooster próbowałem i kupke dał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...