Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie cross

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam pytanie dotyczące crossa 125

Czy dało by rade by jechał szybciej z tego co słyszałem gdy sie wymieni zebatke to cos da i czy coś jeszcze mozna zrobic ?

Ps.Nie piszcie by kupić nowego xD

Opublikowano

blokady ściągnięte?

Zębatka mniejsza z tyłu, 2 zęby mniej to jest 10km/h +/ - więcej. Tylko licz się z tym że będzie szybszy ale będzie mniej zrywny.

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

Wymiana wydechu z seryjnego na sportowy również da jakieś +/- 2KM.

Tak jak kolega wyżej napisał, są jeszcze zębatki, ale według mnie wymiana ich w crossie to głupota. Ten sprzęt ma być zrywny i radzić sobie w terenie.

Opublikowano

Bo wczoraj byłem sie przejechać do lasu a jest śnieg i myślałem ze mnie cos tam trafi gdzie niegdzie zakopywał sie nie mógł sam wyjechać tylko za pomocą moich nóg ruszał . I właśnie chce mu dodać troche mocy . Bo zara śnieg stopnieje i będzie błoto i nie będe miał jak jezdzić po nim ... 

Ps.adrian jak blokady w crossie o.0 pierwszy raz słysze ze sa blokady w crossie ..

Opublikowano

Bo wczoraj byłem sie przejechać do lasu a jest śnieg i myślałem ze mnie cos tam trafi gdzie niegdzie zakopywał sie nie mógł sam wyjechać tylko za pomocą moich nóg ruszał . I właśnie chce mu dodać troche mocy . Bo zara śnieg stopnieje i będzie błoto i nie będe miał jak jezdzić po nim ... 

Ps.adrian jak blokady w crossie o.0 pierwszy raz słysze ze sa blokady w crossie ..

Tak to jest jak się kupuje chińskiego crossa 125 który ledwo co sobie radzi...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tak jak wyżej pisali :)
- zmiana zębatki
- zmiana wydechu na sportowy (chcesz to jedz bez nawet , tylko uważaj na uszy hah ;d)
- oczywiście ściągnięta blokada
- NORMALNY CROSS , NIE ŻADEN CHIŃŃNIOLEK 

Najlepiej kupić Yamaha DT , Honda CR :)

Opublikowano

jeśli to chinol to pewnie ma blokade na prędkość na module zapłonowym, pod siedzeniem powinna być taka kostka czarna i wymieniasz ją na odblokowaną

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...