Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym różnią się części innych kolorów?

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jestem nowy w tej grze i chciał bym się dowiedzieć czym różnią się np 2 takie same silniki uliczne innego koloru ? I czy mogę przekładać części z jednego do drugiego smochodu ?

Opublikowano

Roznica miedzy nimi jest taka ze kazda z nich da maly + do innego parametru samochodu zmina koloru czesci nie w kazdym aucie da efekt

Zielone zwiekszy v-max (nie ingeruje w prowadzenie samochodu)

Niebieskie zwiekszy przyspieszenie (minus podsterownosc)

Czerwone kat skretu samochodu (lekka utrata stabilnosci)

Biale stabilnosc samochodu (nie zmienia przyspieszenie ani v-maxu)

Jak chcesz uzyskac najwiekszy overall w samochodzie uzywaj 3 pierwsze zielone 3 ostatnie Czerwone lecz ja polecam dac biale opony lepiej sie prowadzi

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Hej jestem nowy w tej grze i chciał bym się dowiedzieć czym różnią się np 2 takie same silniki uliczne innego koloru ? I czy mogę przekładać części z jednego do drugiego smochodu ?

Różnią się one przede wszystkim osiągami, każdy kolor oznacza inną firmę.

Największe statystyki będzie miało auto z zielonym silnikiem doładowaniem i przekładnią oraz czerwonym zawieszeniem, hamulcem i oponami.

Części nie można przekładać z jednego auta do drugiego, kiedy będziesz chciał zamontować nowy komponent to stary zostanie sprzedany.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jego osiągi będą stockowe tj. takie jak samochód byłby bez żadnych części.

To zależy do jakiej klasy w klasie E vw scirroco, D nissan silvia, C chyba obecnie nie ma (może cofał SS ale to bardziej pod drag), B BMW M3 Sport Evolution, A corvette ZR1 można coś ugrać S porsche 911 GT3 RS dobre na kręte trasy

Wszystkie podane tu auta są obecnie dostępne za IGC (kasę z gry)

To są moi faworyci w obecnej rotacji

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

tu niema aut na lvl po prostu mozesz kipic jak masz kase Porsche 911 GT3 jest dobre w klasie A  a po odpowiednio mocnym tuningu nawet w klasie S mozna powalczyc 

@ edit ilosc postow malo mnie obchodzi po prostu odpowiadam na pytania 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

nie ma już wymagań levelowych do samochodów.

P.S

Ten temat to jest ewidentnie nabijanie postów...

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Podałby mi ktoś link do pobrania gry, ale ze strony Polskiej. :)

Jestem w NIemczech i u mnie tylko wersja Niemiecka się pobiera. ;/

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

@nafson dlaczego tak sądzisz ? To że zadaje tak banalne(dla cb) pytania to nie znaczy, że robię to żeby nabijać posty. Nie każdy ogarnia tą grę.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, pomogliście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...