Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

Podanie Na GM!

Kilka słów o mnie :

Mam na imię Piotrek i mam 16 lat. Lubię dużo przebywać na serwerach i lubię  bardzo pomagać dla Adminów i Graczom . Na serwerach przeważnie przebywam od 5-10h dziennie.Potrafię tworzyć forum na mybb.

Doświadczenie

Udało mi się raz stworzyć serwer hamachi. Dużo razy byłem juz GM na serwerach Hamachi . Nie udało mi się jeszcze dostać na żaden dedyk. Gram w metina od 5 lat. Idzie mi dobrze jeszcze z bazą danych(navicat)

Co bym zrobił jako GameMaster?

- Wypełniał obowiązki GMa.

- Będę organizował eventy typu :(konkurs PvP ,Konkurs OX , Chowanego,Konkurs Kopania Rud, Zuo)

- Mam zawszę wiele pomysłów na zmianę i dodanie czegoś na serwer.

- Zawszę pomagam i będę pomagać Administratorom i Graczom.

- Będę reklamować serwer by rozwinął się jak najlepiej.

- Będę organizował konkurs typu "Znajomość Regulaminu Serwera"

Kontakt:

GG- 15863515

Skype- ImKoksu

e-mail- [email protected]

Opublikowano

Oceniając Cię po piśmie, mogę wywnioskować iż nie potrafisz składać sensownych zdań.

Powinno być na początku tak:

Mam na imię Piotrek i mam 16 lat.

Robisz z tego dwa zdania, przy czym traci to sens.

Chęci to trochę za mało, ale powodzenia.

Staż, to kwestia czasu.                                                                                                                     Idziesz, lecz nie potrafisz dojść.                                                                                                                  Aby poznać człowieka

Posty, to tylko liczba.                                                                                                                                Ufasz, lecz tracisz.                                                                                                                            potrzebujesz czasu...

Umiejętność, to dar, którego nie da się zdobyć.                                                                                  Wiesz, lecz mimo to idziesz...                                                                                                                   Więc poczekaj...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...