Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek kanału YT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar zacząć (na nowo) działalność na YouTube i mam kilka pytań co do tego.

1. Gdzie znajdę jakiś świeży poradnik tworzenia kanału - jak założyć dobry kanał, jak używać linków, proporcje miniatur, tła itd.

2. Co do nazwy - nie mam pomysłu, mam zamiar nagrywać filmy z przyjacielem, czasami on zmontuje, czasami ja, dodatkowo robię pamiątkowe filmy dla klasy (jak np. film z wigilii, apelu itd.) i na końcu mam zamiar dawać autora tak jak właśnie mój doświadczony w tworzeniu filmów ziomek.

Moje pomysły to: Kranczer / KranczerStudio -> wymyślony przeze mnie pseudonim, który używam na wielu stronach i w grach, albo coś z moim imieniem - Tomasz.

Którą nazwę polecicie, albo wymyślicie coś z moim imieniem lub jakąkolwiek nazwę. Za każdą chęć pomocy dziękuję i może w przyszłości się odwdzięczę (o ile będę miał okazje).

kranczerstudio1.png
Opublikowano

Dzięki za słowa otuchy. Co do filmów paiątkowych to one nawet na public nie pujdą, tylko jako niepubliczne, ale jest sa nagrania jak np. jazda na desce, rowerze, jakeis wyglupy itp.

kranczerstudio1.png
Opublikowano

Odpisywałem szybko bo ferie.

Kocham nagrywać i montować i chciałem to jakoś spożytkować - kanał wielotematyczny + może kiedyś coś poważnego. Także bekowe filmy, jakieś pamiątki, popisy na rowerach, może jakiś let's play, a w najbliższym czasie kręcimy amatorski horror nisko metrażowy.

Sądzę iż powrócę do nazwy KranczerStudio, ale nie wiem jak stworzyć porządny kanał, wyszedłem z wprawy i trochę ciężko mi teraz ogarnąć nowego YouTube'a - kiedyś było dużo tutoriali odnośnie łączenia kont YT z np. Fb,G+,tworzenia grafiki, miniatur filmów itp. itd. myślałem, że jakiś wyślecie bo nie mogę nic wartościowego znaleźć. 

Odpowiadając na wcześniejszy komentarz: lat 17, a ziomki z którymi planuje nagrywać to 16-20 (około).

kranczerstudio1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...