Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium]

DelinerRafal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

94zkkvuon1k6.jpg

Witamy Cię, przybyszu, w krainie Deliner.pl. Niegdyś płynącej miodem i mlekiem, dziś opętanej przez złe siły. Zacznijmy od początku. Najstarsze opowieści głoszą, że kraina Deliner od pradawnych czasów podzielona była na 3 imperia. Shinsoo, Chunjo i Jinno utrzymywały jednak dobre kontakty. Każda z frakcji miała własną, wyszkoloną armię, która miała bronić jej w czasie niebezpieczeństwa. Równowaga nigdy jednak nie została zachwiana, gdyż czuwała nad nią rada zaprzysiężonych, łącząca wszystkie królestwa. Niestety, niedawno zaczęły dziać się dziwne rzeczy… Ludzie zaczęli się martwić o swój byt. Powszechny głód i męka okrył całą krainę. Z czasem zwierzęta, które były przyjazne młodym wojownikom, zaczęły je atakować. Zaprzysiężeni zerwali sojusz. Miasta i okoliczne góry, pustynie i lasy zostały opętane przez kamienie o magicznej mocy, przywołujące potwory do obrony. Co spowodowało gniew Boga? Czy uda się powrócić dawny ład i harmonię w imperiach? A może nigdy już nie będą zgodne? Koniec tej historii zależy od Ciebie… walcz dzielny wojowniku w krainie Deliner.pl zostań najlepszy z najlepszych.

2deovkaxo8px.jpg

Oficjalny start serwera dnia 31.01.2014 Godzina 17-17.30

pvuy7c0ewfaa.jpg

Expienie na Deliner.pl znacznie różni się od tego, jakie znacie z innych serwerów. Całkowicie została zmodyfikowana tabela doświadczenia. Poziom trudności zwiększa się stopniowo po osiągnięciu coraz to wyższych poziomów postaci. Maksymalny level to 150, a do rozdysponowania otrzymacie aż 90 punktów statusu. Osiągnięcie maksimum będzie dość czasochłonne ale też nie zajmie kilku tygodni. Drop yang został także dopasowany do potrzeb graczy. Na serwerze nie występują sztabki złota, jednak do handlu bardziej wartościowymi przedmiotami możecie użyć bryłek o wartości 250 mln oraz 400 mln. Renowacji został poddany także system ulepszeń. Ulepszacze wymagane są tylko do nowych przedmiotów, broni na 65 poziom oraz potocznie zwanych „stalek” na +7, 8 i 9. Magiczny metal można zdobyć z bossów, metinów oraz misji. Do handlarki zostały dodane zwoje błogosławieństwa. Tekstury oraz Interface clienta zostały zmienione. Jest to kolejna z nowości, pozwalająca wczuć się w klimatyczną fabułę.

p8n4catga4tg.jpg

Strona główna: deliner.pl 
FanPage serwera: https://www.facebook.com/pages/Delinerpl/
TeamSpeak3: ts.deliner.pl 
Forum serwera: forum.deliner.pl 
Client: http://www.deliner.pl/pobierz.php

v3jx8qfgyts1.jpg

Na serwerze Deliner.pl zostaliśmy tylko przy klasycznych umiejętnościach. Nie spotkacie tutaj żadnego szóstego skilla ninji oraz wojownika. Całkowicie usunięty został Zwój Powrotu Statusu , aby pojedynki między graczami były ciekawsze. Aby osiągnąć poziom umiejętności Perfect Master, wystarczy pójść do kowala który da nam skile na P. Dodatkowo Berserk oraz silne ciało wejdzie na G1.

ud3i24xkxscs.jpg

orrba1vbrw19.jpg69sdgefkptoc.jpg

- Pierścień Teleportacji

- Biżuteria +9

- Zbroja +9

- Tarcza +9

- Buty wiatru 30h

- Koń bojowy

- Peleryna która się nie kończy

063y6f3wqpsb.jpg

in9t8pci22wf.jpg

qzdlb31js72o.jpg

7e5k29agovxz.jpg

eb7rjioaggft.jpg

07twg7gj5z3v.jpg

d3p771kl7hwz.jpg

8t638ebutduh.jpg

Tutaj chciałbym dodać że biżuterii jest tylko 1 set ponieważ ma ona dwa poziomy .

Gdy ulepszymy do +9, mozemy ulepszyć na drugi poziom +10,

po pomyślnym ulepszeniu wygląda to tak

Tarcza +9 -> Tarcza +0 (1)

vqads6gehy65.jpg

zi7fnk.jpg

5suql2egvd31.jpg

Zęby Orka - 10x (30 Poziom)

Księgi Klątw - 15x (40 Poziom)

Pamiątki po Demonie - 15x (50 Poziom)

Matowe Lody - 20x (60 Poziom)

Konary Zelkova - 25x (70 Poziom)

Certyfikaty Tugyisa - 30x (80 Poziom)

Czerwone Konary Zelkova - 40x (85 Poziom)

Notatki Przywódcy - 50x (90 Poziom)

Krwiste Kwiaty - 50x (100 Poziom)

Pomarańczowe Kwiaty - 50x (110 Poziom)

Żółte Kwiaty - 50x (120 Poziom)

Mniszki Lekarskie - 50x (130 Poziom)

Daktyle - 50x (140 Poziom)

Nagrody zostaną do odkrycia przez was w grze !

0sm5y8kdxjg9.jpg

Tabelka bonusów dostępna pod literką X:

f8uwk4etb6q8.jpg

SwitchBot zwanym BS dostępny pod F7:

5cs7df9e6jgm.jpg

06fnbvajgc6r.jpg

Na start otrzymujecie 11 poziom konia. Aby go zwiększyć, potrzebujemy odpowiednią ilość medali konnych i yang. Medale nie dropią jednak z małp, a z metinów, bossów i jednej ze szkatułek. Oto system szkolenia:

55458002970244984696.jpg

Trening konny do 21 poziomu

Medale Konne: 1
Czas: Co 3 godzinny.
Szansa na pomyślne zakończenie treningu: 80%

i4pgpb4fcg65.jpg

Poszczególne stroje dają różne bony przykładowe to:

- 15 potwory

- 15 ludzie

- 2k hp

- 100 wartości ataku

lbf8.png

8twsokftzbbe.jpg

Na serwerze Deliner.pl Oprócz podstawowych fryzów które możemy nabyć w grze, lub itemshopu dodaliśmy kilka nowych, nieco odmiennych fryzur .

Fryzury dla mężczyzn :

k1c6.png

Fryzury dla kobiet :

87wn.png

Rzeczą oczywistą jest że każda fryzura daje określony bonus .

Jaki ? Przekonacie się wkrótce odwiedzając naszą stronę .

b74paw2jr6q9.jpg

Każdy ze zwierzaków posiada swoje bonusy. Jedne są przeznaczone pod exp inne pod pvp.

eods.png

Dodatkowo na serwerze występuje BaoBao.

m63ezyngeaff.jpg

Na serwerze Deliner.pl również nie mogło zabraknąć bossów:

79fw3mu91yyc.jpg

- Pochodzenie: Red Las.

- Silny przeciwko Mistykom.

lx1xms9hiq3d.jpg

- Pochodzenie Pustynia Zapomnienia.

- Silny Przeciwko Diabłom.

j05pa7l778tm.jpg

- Pochodzenie Pustynia Zapomnienia.

- Silny Przeciwko Diabłom.

952i6csmqpok.jpg

- Pochodzenie Osada Ogrów.

- Nie działają bony.

cw1qeyc67ut2.jpg

- Pochodzenie Przeklęte Tereny.

- Nie działają bony.

w7pphjokoqlg.jpg

0fvzb1tc6udc.jpg

hvu2d9sguyxh.jpg

adijinf9ovam.jpg

5olslal1no5v.jpg

qggaq064vj2f.jpg

vfa1e2p09dz2.jpg

gzrjlzxf8nie.jpg

jpfws8caqwn7.jpg
pc9zu8rqhc0y.jpg

hq17ybt37g9j.jpg

k7vf7abwnsv3.jpg

gyc7zrhpupb0.jpg

[HA] InvincibleS - Zajmuje się edycją plików, główny założyciel serwera.

[HA] Admin - Sponsor serwera.

[HA] Meset - administrator TS forum i gry

Generator dla moda:

gpmt2-Procesor.png
Z NASA
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
Z NASA
gpmt2-Lacze.png
Z NASA

gpmt2-Strona%20Glowna.png

Deliner.pl

gpmt2-Rejestracja.png

Deliner.pl
gpmt2-Item%20Shop.png

Deliner.pl
gpmt2-Client.png

Deliner.pl
gpmt2-Latka.png

Deliner.pl
gpmt2-Skan%20Latki.png

Deliner.pl
gpmt2-Na%20Start.png
W prezentacji
gpmt2-Handlarze.png
W prezentacji
gpmt2-Bony.png
W prezentacji
gpmt2-Ulepszacze.png
W prezentacji
gpmt2-Exp.png
x W prezentacji
gpmt2-Drop.png
x W prezentacji
gpmt2-Yang.png
x W prezentacji

gpmt2-Administracja.png

[HA]Admin
[HA]Golen

gpmt2-Od%20autora.png
Zapraszamy na serwer!

Opublikowano

czyzby serwer Fakela? bo cos mi sie obilo o uszy.

Nic nowego, nic fajnego.

Monotonia, dzieki nie zagram

skad kostiumy / fryzury?

Opublikowano

Tak to jest serwer Fakela aka Root ventris ta sama osoba ta sama strona ten sam panel forgame i te same pliki.

i jeszcze wczoraj eq z navi było xD

Opublikowano

czyzby serwer Fakela? bo cos mi sie obilo o uszy.

Nic nowego, nic fajnego.

Monotonia, dzieki nie zagram

skad kostiumy / fryzury?

Uwaga, odpowiadam na pytanie gracza nt. serwera.

Tak, to serwer Fakela od navi za złotówki i navi dla lets playerow.

Odpowiedzialem na pytanie gracza.

Pozdrawiam.

Jesli by zignorowac fakt podkreconego licznika i tego, ze administrator jest w stanie rozdawac navi to serwer jak najbardziej swietny.

A tworzenie nowych prezek nie doda Wam wiecej graczy, jedyne co mozecie robic to podkrecac i podkrecac licznik.

zhda.png

Opublikowano

Uwaga, odpowiadam na pytanie gracza nt. serwera.

Tak, to serwer Fakela od navi za złotówki i navi dla lets playerow.

Odpowiedzialem na pytanie gracza.

Pozdrawiam.

Jesli by zignorowac fakt podkreconego licznika i tego, ze administrator jest w stanie rozdawac navi to serwer jak najbardziej swietny.

A tworzenie nowych prezek nie doda Wam wiecej graczy, jedyne co mozecie robic to podkrecac i podkrecac licznik.

dawaj dowody, screen-y mają być z dnia dzisiejszego [o navi mi chodzi]

Opublikowano

Grałem ale zrezygnowałem po tym co było wczoraj.

Navi na tym serwerze prawdopodobnie jeszcze jest więc sobie odpuszczę, idę szukać dalej normalnego serwa :rolleyes:

BTW. Na serwerze nie gra aż tak dużo graczy jakby się mogło wydawać. z 420 online co są teraz ok. 80 to postacie stojące pod handlarzami (tak, liczyłem)

i kręcące z uporem maniaka bony. Co za tym idzie ok. 20% a nawet 25% ludzi w godzinach szczytu to ludzie stojący pod handlarką :)

I także z tego powodu kończę tu grę ...

Opublikowano

Dobrze by było zwiększyć drop pereł z małży, lub ustawić 50% dropu małży z ryby.

Fajnie by też było jakby wprowadzono języki, by można było porozumiewać się z innymi królestwami.

Opublikowano

dziekujemy bardzo. kolejny wlam na serwer :) ja juz mam dosyc, skoro nawet nie potraficie sie wybronic to mozecie liczyc na to ze nie zostanie nikt na serwie. a tu SS

6cgj.png

Opublikowano

22:00  kolejny włam na serwer, powodzenia wam zycze w przyszłosci z takimi zabezpieczeniami 

dokladniej to wlam byl o godzinie 21:56 ;) a o godzinie 21:57 serwer juz nie dzialal :p

Opublikowano

Czyżby gracze ( naiwniacy ) już się przejechali na serwerze Fakela?

Zaraz mnie pewnie jakiś hejter pociśnie w necie, że i tak to najlepszy serwer i warto czekać. Tak, czekać.. chyba na zbawianie, bo ten serwer sam się skończy.

Ale Wy ( gracze ) dalej wierzcie w te bajki, że jest ok, skoro każdy normalny gracz odradzał gry tutaj bo wiadomo, że ścierwo i tak padnie. :D

Nie polecam, pewnie będzie 42423 odsłona na tych plikach.

Pozdrawiam GuMiŚkA i księdza. :D

ps:

Not Found

The requested URL / was not found on this server.

Apache/2.2.22 (Debian) Server at deliner.pl Port 80

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Też nie polecam... Pierw EQ Navi.. teraz jakieś włamy... Ogólnie serwer ok.. ale administracja raczej za wiele umiejętności nie ma..

Opublikowano

Chyba jednak Off 4ever.

Żadnych informacji od Administracji tu jak i na forum serwera.

Mówi się trudno i szuka dalej dobrego serwera ;)

Opublikowano

Czy beda tutaj występowały 6/7 bony

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Czy beda tutaj występowały 6/7 bony

Nie ma i raczej chyba nie będzie. Przynajmniej nie było o tym mowy.

Konto okradzione, jak nie dostanę zwrotu itemów to bye bye.

Nie sądzę abyś cokolwiek dostał z powrotem, bo to przez włam. Kazali zmienić hasła itp. Zresztą nie tylko ciebie ojebali ;f

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Absoluntnie nie mam nic wspólnego z tym co się stało na Delier. Jeśli administracja chce o tym ze mną porozmawiać zapraszam na PW

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie ma i raczej chyba nie będzie. Przynajmniej nie było o tym mowy.

Nie sądzę abyś cokolwiek dostał z powrotem, bo to przez włam. Kazali zmienić hasła itp. Zresztą nie tylko ciebie ojebali ;f

Włam z tego co wiem był wczoraj ok. 22:00, a ja ok. 21:30 skończyłem grać i do dzisiaj nie wchodziłem na konto ani stronę, bo nie miałem takiej potrzeby. Jak bym wiedział to bym zmienił, bo nad np. Stalką to trochę pracowałem. Już mniejsza o eq, najwyżej zagram gdzieś indziej. Chcę żeby były wyciągnięte jakieś konsekwencje dla tego gościa.

Szkoda :/

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...