Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Handel

Eldox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak siedzę sobie na sf i pomyślałem skoro do gry jest co jakiś czas coś wprowadzane to czemu by nie wprowadzić handlu gracz/gracz.

+ zawsze jakiś zarobek

+ potiony łatwiej zdobyć

+ zawsze jakieś udogodnienie :D

Minusów jakoś nie mogę znaleźć :P

Co o tym myślicie ? piszcie :D i może napiszemy do teamu SF kto wie ... :P

Opublikowano

Taa, nabijasz sobie 200+ i przekładasz eq z 200 na taki 1, po czym 1 lv składa 200lvle - Bez Sensu.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Cóż sam pomysł niczego sobie, ale było już dużo pomysłów od graczy ( i to bardzo dobrych) i wątpię że któryś z nich się przyjął. Wystarczy wejść na forum sfgame. Ale spróbować zawsze warto.

Opublikowano

A jak wyglądają te zgłoszenia wgl trzeba mieć ileś pozytywnych głosów czy po prostu piszesz o pomyśle i czekasz na rozpatrzenie 

Opublikowano

@UP ten pomysł z handlem jest bez sensu, sam kiedyś o tym myślałem lecz gdy wbilem 230 lvl uświadomiłem sobie ze gdybym przeniósł itemy na drugie konto gdzie posiadam 96 lvl to było by to zupełnie bez sensu, a nawet gdyby były itemy na dany lvl to juz odchodzi od sensu gry. A nawet jeśli to team sf nigdy nie zgodził by się na takie zmiany

Opublikowano

Tak jak inni już pisali. Za dużo zamętu by było, nie pójdzie.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...