Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3 Black lista

onlyplay4funmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam pare pytań odnośnie servera ts3 i blacklisty na "nonprofit"

1.Za co (oprócz) zarabiania na licencji non profit server może trafic na blackliste ?Pytam ponieważ wiele moich znajomych trafiło na nią a nie zarabialo wgl ..

2.Jeżeli server trafi na black liste to gdzie i jak się odwołac od tego jeśli nic nie zrobiliśmy..

3.Jeżeli jakiś server zarabia na non profit to gdzie i jak go zgłosić?

Jeszcze ostatnie pytanie troche na inny temat.-W jakim hostingu są najlepsze voice vpsy i ochrona ddos?

Opublikowano

Wystarczy , że na swoim Ts3 będziesz miał np. serwer Counter Striker, Metin2 , które będą Cie reklamować.

Głównie chodzi o strone i teamspeak'a.

Opublikowano

1.Za co (oprócz) zarabiania na licencji non profit server może trafic na blackliste ?Pytam ponieważ wiele moich znajomych trafiło na nią a nie zarabialo wgl ..

2.Jeżeli server trafi na black liste to gdzie i jak się odwołac od tego jeśli nic nie zrobiliśmy..

3.Jeżeli jakiś server zarabia na non profit to gdzie i jak go zgłosić?

Ad.1
Za partnerstwo, banner na stronie firmy która bierze opłaty za usługi
Ad.2
www.teamspeak.com -> Support -> FAQ -> Ticket
Ad.3
tak samo jak ad.2

Opublikowano

LassKai-Dzięki poczytałem troche i faktycznie mają najlepsze .-Leci +

KryszkaPL- 1.A coś jeszcze oprócz tego?Bo mój znajomy nie zarabil i nie mial nawet żadnej współpracy,banerów ,przycisków dotacji itp..

3.Napisałem kiedyś do nich dokładnie tam gdzie opisałeś to nic się nie stało ani nie odpisali a server stoi do dziś i zarabia...

Opublikowano

Całkiem możliwe , że wywalone mieli na to bo nie zawsze mogą wrzucić na tą BL i muszą być konkret dowody łamania regulaminu :P
A co do jeszcze tego 1 to też za regulaminy albo ikonki które są wrzucone na stronie i zastrzeżone prawami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...