Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie WarRock

KimAhYoung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka dni temu odpaliłem sobie WR po dość długiej przerwie i mam dwa pytania...

1. Czy zmieniali coś w statystykach broni? bo strasznie tępo kille wchodzą, muszę władować pół magazynka żeby ktoś padł...

2. Czy tylko u mnie w większości pokoi są pingi ponad 160? a dość często z połowa graczy ma redki

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

1. Nic się z broniami nie zmieniło. Są tylko nowe.

2. Pewnie trafiasz na turków lub jakiś arabów ... Ja zazwyczaj mam po 30-90, ale jak się trafi arabik to po 300 jest :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

1. Myślę, że statystyk broni kolorowych/zwykłych nie zmieniali :)

2. A powiedz jaki ty masz internet? Masz zablokowane porty? Po prostu ludzie tworzący pokoje nie mają dobrego internetu. A ludzie z 999 mogą mieć radiowy, bardzo słaby albo ty możesz mieć zablokowane porty :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

internet mam z orange na kablu(do 10mb), ping mam zawsze do 100, tak więc to napewno nie przez neta, porty mam chyba odklokowane(nigdy nie miałem problemów z tym), aczkolwiek nigdy nie grzebałem przy tym

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Jeśli bardzo często widzisz pingi 999 i czasami nie widzisz przeciwników to zablokowane porty, jeśli nie to po prostu wina tych, którzy mają słaby internet, nie przejmuj się :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam otóż ja mam problem widze dla wszystkich  w montanie ping 999 a na globalnym WR nie  , próbowałem odblokować porty itp ale nie pomaga :/

Opublikowano

Witam otóż ja mam problem widze dla wszystkich  w montanie ping 999 a na globalnym WR nie  , próbowałem odblokować porty itp ale nie pomaga :/

Ale odblokowałeś porty dane dla serwera montana? Ja takowych jeszcze nie znam :f

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...