Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ekipy/gildii na hardcore skkf'a!

teraninja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ja jestem Troki i poszukuje dobrej gildii lub Pro ekipy tzn Chciałbym grać na hardcore skkf'a ale jak wiadomo samemu nie ma po co ;c Dlatego szukam potężnej ekipy w wieku 12/14+ ogar Posiadanie TeamSpeak3 i Dobrego mikrofonu oraz nie toleruje kradzieży/oszustw/"ADHD" ;d Jeżeli masz dobre poczucie humoru umiesz stoczyć walkę pvp oraz lubisz długo przebywać na serwerze np. Wspólne kopanie cobblestone oraz wypady całą ekipą na innych ;d i wgl Co do TeamSpeak mam swój ;d Ludzi chętnych do wspólnego grania na Hardcore możecie pisać mi na PW: Wiek/Ogar-NonOgar xD/ Czy ogarniasz pvp pomaganie itp i naprawdę Musi być TeamSpeak3 i mikro ;d Pisać na PW ja tam więcej napisze poszukuje około 15+ typa ;d takich którzy często wchodzą ;d, a nie takich którzy wbija raz na 2 dni albo raz na dzień ;d jak już to z 2/3h na serwerze ;p jak coś to PW chętnie was przyjmę, a jeżeli ktoś ma dobrą gildie możecie też pisać na pw ;d Oczywiście jak by zaszła zmiana planów Poinformuje! Dziękuję serdecznie i do usłyszenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...