Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież ten skrypt flashuje przed ultem Malphite'a, Sony itp. O co Ci chodzi?

Mi ten skrypt elegancko chodzi bo jak może to unika zwykłym chodem, a jak trzeba to flash lub ewentualnie jakiś dash.

Opublikowano

ten skrypt nie jest perfekcyjny tak jak np evadee od Weee który kosztuje 200 PLN. mam scrackowana wersje evadee od weee i sprzedaje takie cos dużo taniej więc jak cos to pw lub GG a tego evadee nie polecam, nie mozna ustawić priorytetu dashow itp

Opublikowano

@Marcoly Myślisz że gość mówi serio? Bo w sumie jak sprzedaje dużo taniej a daje te same opcje to bym mógł kupić tylko nie jestem pewny czy to nie jest zwykłe wyłudzenie hajsu.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

@Marcoly Myślisz że gość mówi serio? Bo w sumie jak sprzedaje dużo taniej a daje te same opcje to bym mógł kupić tylko nie jestem pewny czy to nie jest zwykłe wyłudzenie hajsu.

Były już cracki Evadeee, podobno wyciekł kod Safeloadera. Ja wolałbym nie ryzykować.

Opublikowano

Przecież ten skrypt flashuje przed ultem Malphite'a, Sony itp. O co Ci chodzi?

Mi ten skrypt elegancko chodzi bo jak może to unika zwykłym chodem, a jak trzeba to flash lub ewentualnie jakiś dash.

Tylko mi chodzi o to, że ten skrypt mi chyba nie działa. Na jakimś filmie prezentacyjnym gościu miał na ekranie wyświetlony napis ile enemy ma CC i coś tam jeszcze. Jak możesz to podaj link, spróbuję jeszcze raz wgrać :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Tylko mi chodzi o to, że ten skrypt mi chyba nie działa. Na jakimś filmie prezentacyjnym gościu miał na ekranie wyświetlony napis ile enemy ma CC i coś tam jeszcze. Jak możesz to podaj link, spróbuję jeszcze raz wgrać :)

To był Stun Alert.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...