Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z hasłami w routerze

LikeYou

Pytanie

Opublikowano

Witajcie, mam router tp-link i kiedyś tam (3 miechy temu) zmieniałem hasło do mojej sieci tak aby nikt mi się na neta nie wkradał i dziś też chciałem zmienić . Wchodzę na ip wszystko okej, klikam tam gdzie się zmienia nazwę i hasło i patrze u góry napisane, że hasło nie może zawierać więcej.niż 14 znaków nazwa również i nie może być spacji. Dostosowałem się do zaleceń wpisałem stare hasło i nazwę i nowe hasło i nazwę (wszystko poprawnie). Klikam ok i wyskakuje, że stare lub nazwa niepoprawna. Wiem, że w starej nazwie jest spacja a w haśle 15 cyfer ,ale wtedy wszystko było ok normalnie zmieniłem a teraz pisze, że niepoprawne. Co mam zrobić. ?

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech nowe hasło zawiera identyczną liczbę znaków co stare. Zawsze możesz zmienić protokół zabezpieczeń na inny, np. WPA2. Sam używam WPA-64 i 5 znakowe hasło.

hov6.png

Opublikowano

wpisać dobrze hasło bo na pewno złe wpisałeś innego wytłumaczenia nie ma

reset routera

jeszcze jak opcja to możesz zmienić przeglądarkę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Kolego wszystko wpisywałem dobrze. 10 razy próbowałem. Tutaj chyba odpowiedzi nie otrzymam bo cała reszta będzie pisać, że coś źle wpisałem. Niech ktoś bardziej doświadczony się wypowie.

Opublikowano

to pomyśl logicznie, jaką masz jeszcze inną opcje ?? ŻADNĄ, poza tymi co napisałem bo wejść na serwer przez telenet i usunąć czy zmienić hasło to raczej nie potrafisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...