Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Założenie forum bez dokładnej znajomości tematyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Nie sądziłem, że taki temat wyjdzie ode mnie.. ale. Czy w dzisiejszych czasach opłaca mi się założyć forum, które tematyką dla mnie jest tzw. Piętą Achillesa? Chodzi o to, że lubie sobie obejrzeć od czasu do czasu dobre anime, ale jeżeli chodzi o fora tematyczne (polskie) to strasznie mało takich znalazłem ,a jak znalazłem to ostatni post był z grudnia, albo mnie "coś" odpycha. Mój plan zakłada, że tworze forum (domena, hosting, styl), zajmuje się 1-wszym zapełnieniem , tj. działy i ważne wątki po czym zbieram ekipe, która zna się na tym o wiele lepiej i jej powierzam wypełnienie reszty.

Czy w dzisiejszych czasach takie coś może wypalić.. To nie jest projekt od zaraz, tylko na przyszłośc gdyż na chwile obecną mam ciekawsze zajecia, które są ważniejsze.

Opublikowano

Jak byś już robił takie forum to raczej będzie się bardziej ci opłacało zrobić po Angielsku, na pewno znajdzie się więcej użytkowników na takim forum. Ale, zawsze jest ale, musisz się dobrze znać na takich rzeczach (zabezpieczenia, podstawy HTML, CSS).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...