Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Smok Vs Atlantyda

arko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie eq i skille musi mieć szaman smok by spoko expić w atlantydzie v1 jak i zarówno v2

Gdzie nie poradnika co kto musi by expić w atlantydzie

Narazie 80lvl mam ale eq dosyć dobre

s2c77Oa.png

Opublikowano

Up

Ludzie i półludzie to to samo. Zatroszcz się o absna miecze, strzały i magię. Jak najwięcej defa. W v2 sobie nie poradzisz. Pozostaje ci jedynie v1

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Ja na servie MMyt2 z 1512 defa radze sobie w V1 dobrze a Ty ile masz defa ? ;> Bo eq niemam pro a defa mam troche wiec eq moze byc PRo a defa moze byc 1k ;/ a na ludzi mam tylko 58% ;/ a i mam pytanko a niechce robic nowego tematu. Daje cos 40% na potwory ? i czy to jest na all moobki czy nie ? ;> bd + . Myślę, że nie dostanę kolejnego ostrzezenia ;/

PS: Sorki za ort. ;d

Opublikowano

Na potwory to na ALL potwory..Ja z 90lvl 1.8khp 1.2k defa 2 spoty w atlantydzie to pestka...ale w v2 to nie wiem czy dalbym rade..Co do tematu...All buffy na P i strzelak albo skowyt.ale raczej strzelak bo ise regeneruje szybciej..Eq wiadomo +9 xD..PL serv?

Opublikowano

1500 coś defa

Strzelak Skowyt Pomoc Błogo na P

Buffy po 45%

Hp 24-27k zależy co mam na sobie

Na konia Bambus sr.45% +8 siły i ebonki +9 10% silny przeciwko potworom

Z buta Diabelski Wachlarz +6 +8 lub +10 int ;p i kolczyki z niebiańskich łez +3k hp

Na ludzi mam z 40-60% nie liczyłem + 20-30% na potwory zależy od eq które mam na sobie

Int z buta 124

s2c77Oa.png

• Dodaj nową pozycję...