Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi graficzne w grze

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam bardzo irytujący problem. Mianowicie czasami (różnie, nie ma określonej zasady kiedy to występuję) pojawiają mi się w grze niebieskie artefakty. Raz są to całkowicie ciemnoniebieskie AA minionów, czasami mam niebieskie inhibitory i efekty spelli, ostatnio na rankedzie z dupy zaczęły mi migać ciemnoniebieskie ikonki smite'a przy hitnięciu miniona AA.

Spotkał może się ktoś z takim czymś i wie jak to rozwiązać? Będę wdzięczny jeśli ktoś pomoże.

Opublikowano

Przeinstaluj lol'a jak nie pomoże sprawdź grafikę na innych grach czy coś się nie zwaliło ale w 90% to wina lola.

Opublikowano

Ja też to czasami miałem, 2 - 3 razy. Po grze wyłączyłem i włączyłem lola i już się nie robiło. Jak będzie się dalej Ci tak robić to w prawym górnym rogu masz takie ząbatki to kliknij i tam będziesz miał Napraw Client czy jakoś tak - jak nie pomoże napisz do supportu.

Opublikowano

Też to miałem kilka razy albo tak jak up3

Jestem pewny, ze to wina riotu bo na streamach też to czasami widuje.

Opublikowano

Mi to nieraz zamiast aa na adc leci ikona flasha , to wina klienta , jest tak gownianie zrobiony że glowa mała... Od początku lola jedyne co zmieniają to cala to platforma z queque oraz sklepem i grafikę aktualizuja... Reszta tylko w sterowniki do góry więc na xp może tych bugow być więcej . Serio w kliencie można znaleść ikony i opisy starych masterek , spelli , postaci sprzed reworkow itp

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...