Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Hack na NX

michalxiix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jest jakiś bug żeby zrobiło się więcej czy coś ? :D

tzn. żeby dało się zbugować jakoś nx np mam 30 nx cash i żeby było np 3000 nx da się tak ??

Opublikowano

@Up

Czasem tak jest. Jedna wejdzie, inna nie. Z tymi ankietami często jest jakiś problem ... Jak pojawia ci się, że nie spełniasz już wymogów, czy coś to omiń daną reklamę/ankietę.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Użytkownicy najbardziej sobie chwalą orange i t-mobile, więc te proponuję. Osobiście robiłem na plusie i nie narzekałem, jednak było to jeszcze za czasów G1, więc może być jakaś różnica. 

Opublikowano

Co mam zrobić mam problem z tą reklamą 

x

wszystko wypełniam jest ok ale ciągle czekam na kod pin ale niestety nie dostaje go na koncie mam 15.06 zł sieć play konto ważne do 03.03.2014. Co musze zrobić ?

Opublikowano

Co mam zrobić mam problem z tą reklamą 

x

wszystko wypełniam jest ok ale ciągle czekam na kod pin ale niestety nie dostaje go na koncie mam 15.06 zł sieć play konto ważne do 03.03.2014. Co musze zrobić ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1142397-reklama/#entry9818131

Skoro założyłeś już nowy temat to ten zamknę bo bez sensu, żeby w dwóch odpowiadać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...