Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fps w mid game

McGrasus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdzieś około 8 minuty fps strasznie mi spada, jest to na minutę, potem minutę gram, potem znów spadek, po spadku minutowym gram itd. Jak to naprawić ? Mam ustawione na low ustawienia.

Specyfikacje komputera:

Ram: 2GB

Procesor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2.40 GHz

Karta Graficzna: 512mb

System: Windows 7 64 Bits.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Masz słaby sprzęt nawet nie jestem do końca przekonany czy spełnia wymogi minimalne.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Nie wiem dlaczego instalowany jest windows 64 bitowy na takim komputerze. Taki system instaluje się jak masz powyżej 4 gb ram.

Sam Windows 7 64 bit zżera 1.2 gb, więc zostaje ci jakieś 800 mb na smite, a jak masz uruchomione jakieś programy w tle to już w ogóle... Na twoim miejscu spróbowałbym zainstalować windowsa XP - pewnie lepiej by to chodziło.

No i karta 512 mb nic nie mówi, jaki to model ? Geforce, amd (ati) czy co ? Ile karta ma bitów ? Może nowe stery by pomogły.

Opublikowano

Karta graficzna - 512MB, nic mi to nie mówi, producent, model? Mam słabszy sprzęt i gram na mid detalach z skypem bez jakichkolwiek lagów więc nie mówcie o sprzęcie.. Kolega mówiący o bitach i ramach ma rację, oddziel tak z 30GB z dysku na osobną partycję i wciśnij na nią XP 32bit, pograsz komfortowo ;)

Opublikowano

Ati Radeon HD 2600 PRO - Karta graficzna. W lol'u nie mam żadnych lagów.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Tylko zobacz jakie lol ma wymagania. Ta karta obsługuje tylko DX 9, więc zastanowiłbym się nad Windowsem XP.

Drugą sprawą jest to, że jak grasz to sprawdź ile ramu ci zżera. Wbij na conquesta po 20 minutach odpal Menadżer zadań, dajna zakładkę "wydajność" i wklej tutaj screena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...