Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Dodać Boty Do Bf2

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jest to kolejny Tut bo gry Battlefield 2. tym razem udostępnię wam programik w który pozwoli na zmianę ilości botów jak i poziomu" trudności " :D

to tak

pobieramy ten program

link

najlepiej wkleić go do folderu z grą

potem przesuwamy suwak pod napisem "Bots in single player " nie polecam ustawienia jakiejś kosmicznej liczby bo na mapie w single to będzie masakra i komputer może się zawieszać. więc myślę ze 30 będzie w sam raz :D normalnie może być 16 graczy, ja dałem na 20 botów + ja to jest już 21 graczy

scan

screen

Pozdrawiam Lenart

Opublikowano

Ja mam całego jednego moda co się zwie Ultimate Co-op i pykam sobie na mapach 64 z 63 botami, ale jak się do tego programiku co podałeś doda się mały modzik który umożliwia granie na mapch 64 to będzie raczej mniej ściągania a efekt ten sam. bo ultimate Co-op zmienia jeszcze kilka rzeczy i czasami niekoniecznie na dobre.

Mariuszw13.png
Opublikowano

a można grać z tym modem na mulit ? bo kiedyś pobrałem jakiegoś moda i multi mi nie działało. pokazywało mi się że mam inną wersje ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej na multi nie, chyba że znajdziesz jakiegoś serva który jest właśnie na tym modzie, raczej mało prawdopodobne że się uda komuś takowy znaleźć, ale np. z kumplami przez hamachi powinno pyknąć

Mariuszw13.png
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...