Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pamięć RAM i gry

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minimum to 2Gb bo tyle potrzebują większe programy/gry, reszta to głownie na tekstury, cache itp

wymagania masz podane praktycznie przy każdej grze, wystarczy sobie przeczytać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

2GB ram - nowsze gry typu BF4 nie pójdą, 4GB - pójdą, ale nie w każdej sytuacji, 8GB - masz zapas.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Na 2gb to se można internet poprzeglądać i w metka pograć. Na 4 pograsz w bf4 np na średnich/wysokich. Na 8gb spokojnie starcza Ci na każdą nową grę. 

4zzt3n.png

Opublikowano

8gb teraz to spokojnie starczy chyba ze sie chcesz tak na powaznie zajmowac grafika.. Bf 4 uzywa okolo 4gb. Chociaz ja mam 1gb i mi starcza :p (nie mam kompa z tektury)

Opublikowano

8gb teraz to spokojnie starczy chyba ze sie chcesz tak na powaznie zajmowac grafika.. Bf 4 uzywa okolo 4gb. Chociaz ja mam 1gb i mi starcza :p (nie mam kompa z tektury)

1 GB powiadasz? A pewnie komputer zasilany chomikami tez?

4zzt3n.png

Opublikowano

@up

Piesłami xD

@top

Masz 8GB ramu. Nie musisz sie o nic martwić. 4GB też styknie, a 2 to jak wyżej podał do metka ,coda 4 itd.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...