Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metinem - Router !

Hitmano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam pewien problem.

Posiadam nowy ruter Edimax LT 6408n .

Moim zdaniem to on blokuje mi serwery.

Blokuje mi serwery Counter Strike, Minecraft i METIN 2 !

Na metinie mi najbardziej zależy ;(

Wchodze, ładuje postac. Klikam Start i pasek sie wgl nie laduje. Stoi w miejscu. I potem zacina mi kompa i tylko reset.

Dla tego kto mi z tym pomoże.

Daje Limit Like !

Za kazda ODP LAJK

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Firewall wyłączony ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jeżeli komputer się zwiesza po załadowaniu elementów w grze, to można by stwierdzić, że problem leży po stronie karty graficznej, bądź zasilacza.

Możesz opisać swój sprzęt komputerowy?

Opublikowano

Dziękuję za zainteresowanie tematem :) Za Posty łapcie Lajk

Komputer jest ok. Gdy podłącze MODEM bezpośrednio do komputera to wtedy działają mi wszystkie gry MultiPlayer.

Ale gdy podłącze modem do Rutera to już nie działa mi CS 1.6 , Metin , MineCraft ;C

Więc to nie wina komputera a chyba Rutera ale ja nie umiem portów odblokowac ITP ;c

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Może masz złe ustawienia w routerze i net z niego działa zbyt wolno żeby odpalić te gry ?

Nie rozumiem tylko dlaczego zacina ci kompa. Musisz mieć dość słaby sprzęt, raczej.

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Zawsze mi działało :) To nie wina sprzetu bo gdy bezposrednio podłącze MODEM do KOMPUTERA to wtedy działa all.

Dodam, że przez Wi Fi na laptopie tez mi smigaja MultiPlayer. O co chodzi to?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Hmm czekaj.

Ten problem występuje na laptopie czy na stacjonarnym komputerze?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Za pomocą czego łączysz się z siecią?

Jak coś to model podaj.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...