Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo Duzy Problem

podoro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich mam taki problem gdyż nie mogę wejść na konto bo pisze ze jestem zalogowany . a kiedy uda mi sie wejsc to wyglada jak by ktos gral na moim koncie dlatego ze kupione sa jakies bronie . a jak sprawdzam czy to konto jest wlaczone to na zadnym serwerze go niema o co chodzi prosze was o pomoc wogóle jak da sie z tym coś zrobic :/

Opublikowano

poprostu ktos Ci sie na konto wbil, a jak zobaczyles na jakim serwie siedzi to juz wyszedl.

albo ktos sie wbil, ty sie przelogowalem i miales laga i nie mozesz sie lognac. proste

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

poprostu ktos Ci sie na konto wbil, a jak zobaczyles na jakim serwie siedzi to juz wyszedl.

albo ktos sie wbil, ty sie przelogowalem i miales laga i nie mozesz sie lognac. proste

Raczej to, że ktoś mu się na konto wbił,

bo przecież napisał, że gdy się już wloguje do gry

to ma kupione bronie w IS ... :P

Ja bym radził Ci zmianę hasła, ewentualnie zmień

S.A (Secret Answer) ... ;)

Opublikowano

Zmień hasło jak najszybciej bo jeśli ktoś używa twojego konta z hackami to możesz zaliczyć bana i po koncie

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden