Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w bolu mam zrobione tak:

http://www.directupload.net/file/d/3522/h8fzdj2s_png.htm

gdy klikam podczas gdy x (last hit) to tam gdzie mam myszke to idzie mi postac

gdy klikam spacje ( carry - [ma robic combo] ) to bije inną postać AA chociaz mam dane we wszystkie skille

może mi ktoś wysłać skonfigurowaną tabelke z SAC'a? W sensie gdy wciskam SHIFT w grze i się to pojawia? tzn żeby wszystko dobrze działało ?

daje max lajk !

Opublikowano

Dużo pomógł ten twój screen -_- naprawdę

Podczas trzymania x,c,v,spacji postać chodzi za myszką i jest to prawidłowe. Jaki sens byłby w tym skrypcie jeśli postać stała by w miejscu.

gdy klikam spacje ( carry - [ma robic combo] ) to bije inną postać AA chociaz mam dane we wszystkie skille

nie rozumiem co napisałeś, jaką inną postać ? A sac sam nie wyprowadza combo jeśli nie masz pluginów w folderze common, albo innego skryptu który z nim współpracuje

może mi ktoś wysłać skonfigurowaną tabelke z SAC'a? W sensie gdy wciskam SHIFT w grze i się to pojawia? tzn żeby wszystko dobrze działało ?

nie trzeba nic zmieniać

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

nie rozumiem co napisałeś, jaką inną postać ? A sac sam nie wyprowadza combo jeśli nie masz pluginów w folderze common, albo innego skryptu który z nim współpracuje

a jak mam to zrobić xD?

PS; no w sensie jak jestem 1v1 z botem to zamiast go skillowac to go autoatakuje x.x

Opublikowano

Bo to jest zrobione z myślą o ADC. Do innych postaci potrzebujesz pluginów.

wytłumacz skąd wezme te pluginy i kaj je mam wciepnąć żeby mi postać wykonywała COMBO gdy trzymam spacje, także jak unikać np ulti ashe bądź ult lux w SAC'u ?

ps; jak uzywac Freaking good evade i jak to wgrac i czy to koliduje sie z SAC'iem

Opublikowano

Sac nie "koliduje SIĘ" z evade. Wgrywasz tak samo jak SAC i inne skrypty do różnych postaci. Używałeś w ogóle jakiś innych skryptów oprócz SAC? Jak nie to najpierw spróbuj ze skryptami dla ryze (np glory ryze) albo dla katariny. Jak używać ? Zaznaczasz fajeczką i evade działa samo, a pod przyciskiem shift masz konfiguracje która nie jest zbyt skomplikowana i tak jest w przypadku wszystkich skryptów. Najpierw spróbuj, a potem zadawaj pytania jak masz jakiś konkretny problem. Na forum jest dużo poradników o SAC (dodawaniu pluginów) jak i o samym Bol-u.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Potrafie wgrywac skrypty do bola -.- kopiuje zawartość ze strony i robie new script i zapisuje, zahaczam w bolu i jest gotowy, z SAC'iem nie mialem wgl styczności, ale wiem, że x last hituje, spacja combo, c - coś tam i v też coś tam robi

tylko gdy trzymam spację to postać nie wykonuje COMBA

Opublikowano

Wpisz w google bądź na forum bola (wyszukiwarka)

SAC plugin - Karthus (podałem przykładową postać).

Dodatkowo aby zainstalować ten plugin, wrzucasz go do folderu z bollem ---> scripts ---> common, tam utwórz plik w notatniku wklej do niego skrypt

i zapisz jako Sidas Auto Carry Plugin - NAZWACHAMPA.lua (tak musi być w formacie .lua)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...