-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
FynX
FynX
Mam dość dziwny problem, ponieważ podczas gdy komputer jest włączony. Przykładowo gdy go dopiero co uruchomiłem to mam np. 2gb , lecz po pewnym czasie ta liczba spada nieraz do 300mb. Dopiero po restarcie komputera jest znów początkowa liczba. Kiedy już długo wczytuje się tylko 1 karta w przeglądarce to wiem że trzeba zresetować. Pojawiają się też błędy co powoduje wyłączenie się GG bądź przeglądarki i nic już zrobić się nie da, ponieważ gdy próbuję kliknąć w jakieś miejsce to komputer po prostu nie reaguje. Wtedy pozostaje tylko opcja restartu. Wydaje mi się, że te błędy są spowodowane już kiedy jest zbyt niski poziom tego ramu. Wcześniej takiego problemu nie miałem dopiero gdy kilka dni temu chciałem pograć w pewną grę to co chwilę postać cofało do tyłu, lecz rozmawiałem w tym czasie z kolegą na skypie i żadnych zakłóceń nie było. I od tego czasu chyba się zaczęły dziać dziwne rzeczy. Aha i czasami pokazuje się błąd związany z pamięcią wirtualną i automatycznie zawiesza komputer. Nie mam otwartych w tle żadnych gier jedynie parę programów co wcześniej nie przeszkadzały w normalnym używaniu komputera. Dam 2 screeny jeszcze pokazujący spadek.
1.bmp
2.bmp
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.