Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft Premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem jakies 10 minut temu minecraft premium ale nie kupywałem gift-code tylko dla tego konta uzupelniłem wszystko (kupywałem poprzez paysafecard) na e-mail.Przysłali mi wiadomosc potwierdzająca zakup konta premium ale gdy wchodze na Minecraft i loguje się pisze mi , że moge grać tylko w wersje demo ;c nwm co mam zrobić czekac zeby uaktywnili mi konto czy pisac do Mojang :?

P R O B L E M R O Z W I A Z A N Y

ahm jaki pech pojawil sie 2 problem konto premium mam ale na minecraft.net w profile nie moge zmienic skina pisze kup gre aby zmienic swoj wyglad :C ? co mam zrobic :???

Opublikowano

Aktywowałeś gift-coda?

Mowie ze sa 2 obcje zakupu Gift-Code oraz ta druga na swoje konto czyli ze zadnego gift-coda nie musze podawac ja wybrałem ta 2 metode na te swoje konto ;c i przyslali mi e-maila z potwierdzeniem zakupu transakcji ale nadal jak wchodze pisze mi ze Play the DEMO

Ok poradziłem sobie :P z problemem wystarczy wejsc na strone mojang i zamiast pisania gift-code trzeba nadusic uaktywni i problem z głowy dzieki wszystkim za dobre checi

Opublikowano

okk problem zostal rozwiazany ;p nie ogarnełem aktywacji a z zmiana skina musialem odczekac ok. 15 minut !! prosze zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...