Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Problem Z Kompem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo , nie widziałem gdzie to zamieścić , a ludzie na tym forum się znają wię cmoże coś dopomogą. Otóż wklepał mi się do systemu pewien wirus a raczej z 10 i posyfiły mi komputer. No nic pousuwałem je przy pomocy avasta , choć wiem że jest on nie za dobry , więc postanowiłem zainstalować kasperskiego. Wchodze w panel sterowania /dodaj lub usun programy a tu nie ma większości plików , a obok nich nie ma tej ramki usuń . Czyli nie da sie nic z komputera usunąc , a po 2 w ogołe tam nie ma avasta , a normalnie się go nie usunie bo nigdzie nie ma deisntalatora. kasperski sie nie zainstaluje , kąze mi usuwać avasta w "dodaj lub usuń". Nie ma też tam gier takich jak Gta IV itp. Jedfyne pliki które da się stamtąd usunąc , to takie które zaisntalowałem po usunięciu wirusa. Więc chyba go już nie ma. Ale co teraz zrobic i czy to wina tego wira ??

PS: Nigdy sie nie spotkałem z takim dziwnym wirem jak ten :D>

Opublikowano

Dzięki za odp :D Narazie mam wszystkie pliki niezbędne na pendrivie , więc jakby coś się stało to zainstaluje system od nowa .Jestem przygotowany ;p

PS: Tyle , że te pliki co ich nie ma w panelu sterowania , działają poprawnie , heh tylko cały problem polega na tym , że nie da się nic odinstalować (poza tymi plikami w których folderze jest deinstalator)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...