Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką macie opinie o game_r34083?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, ja myślę że game jest bardzo dobre, choć dużo osób nie potrafi naprawić błędu z znikającą postacią po uderzeniu mieczem w trybie niewidzialności.

Opublikowano

game jest dobre tyko ze nie moge pozyc sie tych 10min miedzy zmiana bonow ;/ tak samo na game 40k+

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

game jest dobre tyko ze nie moge pozyc sie tych 10min miedzy zmiana bonow ;/ tak samo na game 40k+

Ja mam game r34083 bez czekania 10 min po zmianie bonusu. Moge Ci podesłać ale napisz na PW

Opublikowano

To pod game_r34083 powinno pójść.

0005ECA3: 0A 00
Opublikowano

To nie możliwe bo wszystkie dostępne game mają czas zmiany bonusów 1 sec.

Opublikowano

game_r34083 - definitywnie najlepsze, dużo możliwości, a bugi naprawione ;>

No właśnie tak jest. Powiedz bo ludzie pisza tak a nawet nie mieli serwera na tym game. Piszą piszą jeszcze raz piszą a nie mają doświadczenia bo pewnie nie mieli serwa na tym game.... Ale pisza bo co tam?

Nic do cb nie mam, ale on pewnie chce opini kogos kto ma serwer i sprawnie działa na tym game. Np hooltrasowi bym uwierzył, bo wiem że miał sporo serwerów itp. A ty?

pisze z tele sory za bledy.

NP; ktoś tam pisał że był włam na world of metin2 jakos tak nie wiem wlasnie przel luke w tym game wiec? Potem dopiero dali diffa itp ;d

Opublikowano

No właśnie tak jest. Powiedz bo ludzie pisza tak a nawet nie mieli serwera na tym game. Piszą piszą jeszcze raz piszą a nie mają doświadczenia bo pewnie nie mieli serwa na tym game.... Ale pisza bo co tam?

Nic do cb nie mam, ale on pewnie chce opini kogos kto ma serwer i sprawnie działa na tym game. Np hooltrasowi bym uwierzył, bo wiem że miał sporo serwerów itp. A ty?

NP; ktoś tam pisał że był włam na world of metin2 jakos tak nie wiem wlasnie przel luke w tym game wiec? Potem dopiero dali diffa itp ;d

Na WOM2 podobno był backdoor dlatego wykradli.

To nie możliwe bo wszystkie dostępne game mają czas zmiany bonusów 1 sec.

Na nowych game jest co 10minut.

Opublikowano

Najlepszy game to 2089 :)

Tutaj,ani peta nie wyexpisz,ani nic :(

Chyba masz rację :D w sumie ludzie się znają i piszą .so + to game jest sprawdzone przed dobre serwery ktore jak widać stoją i nie mają problemów ^^

Opublikowano

Najlepszy game to 2089 :)

Tutaj,ani peta nie wyexpisz,ani nic :(

Tak ciężko dopisać kilka formułek do questa, żeby było expienie peta?

Beka z Ciebie.

Game jest dobre ale osobiście wolę 40250.

0LsM05U.png

Opublikowano

Na WOM2 podobno był backdoor dlatego wykradli.

Na nowych game jest co 10minut.

Nie ma bo Sam mi podałeś Linka w innych poscie do nowego game i db i nie ma co 10 min tylko co 1 sec

Opublikowano

Nie ma bo Sam mi podałeś Linka w innych poscie do nowego game i db i nie ma co 10 min tylko co 1 sec

W fabrycznych game jest zmiana bonusu co 10 min, jeżeli ktoś już grzebał to logiczne, że jest 1 sec.

0LsM05U.png

Opublikowano

Udostępni ktoś fabryczne czyli czyste game bez Edycji osób Trzecich typu ludzi poza Ymir lub GF. Bo nie chcę być w posiadaniu game w których ktoś coś mógł pozmieniać

Prosze na PW!!

// Dam 10 Like na 1 dzień przez tydzień.

Za czyste game ;)

Opublikowano

Ja ci powiem bo Invorie od początku mam na tym game i ma pełno bugów, na czystym game 34k nawet się nie oplaca serwera odpalać a ci co piszą że jest najlepsze to chyba odpalili sobie hamachi i stwierdzili ze mają kostiumy bez bugów i 6 taniec.

przykład bugów podstawowych

- slub (aktualizacja jego, tzn błędne zapytanie)

- znikanie postaci

i takie tam inne nie pisząc już o backdoorach które ma ale to raczej oczywiste.

sygna1.png

Opublikowano

Ja ci powiem bo Invorie od początku mam na tym game i ma pełno bugów, na czystym game 34k nawet się nie oplaca serwera odpalać a ci co piszą że jest najlepsze to chyba odpalili sobie hamachi i stwierdzili ze mają kostiumy bez bugów i 6 taniec.

- znikanie postaci

Dobrze to wszystko opisałeś :D

Na hamaku to każdy moze xD a postawi ktos dedyka albo cos i ni ma serwera.

Opublikowano

- znikanie postaci

Ślub to akurat nie jest problem do naprawienia a postać Ci znika bo akurat trafiłeś na 3 wersję game 34083.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ślub to akurat nie jest problem do naprawienia a postać Ci znika bo akurat trafiłeś na 3 wersję game 34083.

Ale wszyscy trafili na source, bardziej rozgarnięci sobie naprawią :)

Osobiście pozostaje przy 40250 ;p

Opublikowano

Ale wszyscy trafili na source, bardziej rozgarnięci sobie naprawią :)

Osobiście pozostaje przy 40250 ;p

Source to akurat 40250 więc wychodzi na to samo. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Moim zdaniem game_r34083 jest z tych wszystkich Game od ymira na obecna chwilę najlepsze, najlepiej sie na nim pracuje dla mnie, tylko na początku trochę trzeba bylo ogarnąć proto w formacie .txt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...