Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję pliki serwerowe avestia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony właściciel firmy xcast.pl aktualny właściciel plików i domeny avestia.pl pliki jak i domena zostały zakupione od pana Daniela byłego właściciela Avestia.pl zgodnie z prawem podczas przejęcia plików mam do nich pełne prawo i na daną chwilę proszę (narazie delikatnie) o usunięcie tematu i zaprzestaniu plagiatu

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam z tej strony właściciel firmy xcast.pl aktualny właściciel plików i domeny avestia.pl pliki jak i domena zostały zakupione od pana Daniela byłego właściciela Avestia.pl zgodnie z prawem podczas przejęcia plików mam do nich pełne prawo i na daną chwilę proszę (narazie delikatnie) o usunięcie tematu i zaprzestaniu plagiatu

Pozdrawiam.

Marek też ma prawa do tych plików, a pisanie 'Zgodnie z prawem, podczas przejęcia plików masz do nich pełne prawo' jest bzdurą ponieważ Mark ma również do nich prawo i może je sprzedać komu mu się tylko to podoba ;)

Oczywiście POLECAM Marka kawał dobrego chłopa :)

Opublikowano

Pozdrawiam.

Wszystkie pliki metina są nielegalne ;/ w końcu metin to czyjaś produkcja, więc i tak nie możesz z tym nic zrobić ;/

Opublikowano

Pliki syf, jak ktoś je kupi udostępnię pewien ciekawy skrypt ;)

Dodam tylko, że całkowity czas prawidłowego działania serwera na tych plikach nie przekroczył 60-dziesięciu minut :)

Ps.

52f4f5927a4a0.png52f4f5ba97b3b.png

Marku, jak długo mam jeszcze czekać?

Opublikowano

Pliki syf, jak ktoś je kupi udostępnię pewien ciekawy skrypt ;)

Dodam tylko, że całkowity czas prawidłowego działania serwera na tych plikach nie przekroczył 60-dziesięciu minut :)

Ps.

52f4f5927a4a0.png52f4f5ba97b3b.png

Marku, jak długo mam jeszcze czekać?

Nie popisałeś się  ;) 

^^

Opublikowano

LOLL! Ludzie ogarnijcie "Wene.." Prawa autorskie na pliki mt2? 

Kto ma pliki to ma prawo je nawet wrypać do download na mpc.. Wy mozecie mu zrobić nie powiem co, bo jedyna osoba (firma) Która was może podać na policję etc etc jest firma która tą gra napisała od 0 a nie wy co edytowaliście drop i uważacie że pliki mają wasze prawa autorskie i jeszcze zabraniacie wstawiania, sprzedawania. No masakra jakaś... Porażka stulecia... hah. Dawno się tak nie pośmiałem.. 

Opublikowano

Nie popisałeś się  ;)

No popatrz, znasz moje imię i nazwisko, aczkolwiek nie wiem czy wiesz, ale to moje prywatne dane osobowe.

Shadersik, jeszcze jedna osoba dostanie którekolwiek z moich danych to inaczej porozmawiamy, ostatnio mam dużo czasu :)

A Ty Mareczku, jak widać straszyć potrafisz ale nadal jest tak, jak przed Twoimi groźbami, to może mi teraz zdradzisz co tam planowałeś? <3

Opublikowano

Polecam, jednak tak sprzedawać je kilkakrotnie...

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Nie chce niż mówić ale przez nie dogadanie mogą wyniknąć z tego kłopoty.

Jeżeli firma ma prawnie wykupione pliki (zgodnie z prawną ustawą) i złoży pozew o plagiat to nieźle możesz zapłacić. 

Chyba, że występuję tu przypadek iż były 2 osoby z pełnymi prawami do plików, co może również zostać ukarane.

Prawdą jest iż wszelkie serwery są nielegalne, lecz hostingi mają swoich adwokatów i starają się aby nikt nie był za to karany, bo przecież to jest ich zarobek. 

P.S. Pliki wyglądają ciekawo, jednak interesuje mnie przebieg sprawy.

Opublikowano

Nie chce niż mówić ale przez nie dogadanie mogą wyniknąć z tego kłopoty.

Jeżeli firma ma prawnie wykupione pliki (zgodnie z prawną ustawą) i złoży pozew o plagiat to nieźle możesz zapłacić. 

Chyba, że występuję tu przypadek iż były 2 osoby z pełnymi prawami do plików, co może również zostać ukarane.

Prawdą jest iż wszelkie serwery są nielegalne, lecz hostingi mają swoich adwokatów i starają się aby nikt nie był za to karany, bo przecież to jest ich zarobek. 

P.S. Pliki wyglądają ciekawo, jednak interesuje mnie przebieg sprawy.

Oczywiście mam "prawa" do plików.  

^^

Opublikowano

Oczywiście mam "prawa" do plików.  

Masz prawa do plików ... A jak było ze mną, gdy całe pliki Venox robiłem sam ? Twój wkład to było jedynie edytowanie dropu. Później zostałem wywalony, Ty zostałeś przy sponsorze i przywłaszczyliście sobie "moje" pliki. Teraz jakby na to patrzeć co ty teraz mówisz to ja kiedyś też mogłem powiedzieć, że "mam prawa" do tych plików. 

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Sprzedawanie plików po raz kolejny, Daniel raz sprzedał bez bazy danych tej 10min przed wyłączeniem serwera, teraz próbuje sprzedać z bazą danych z 4x 150lvlami, które już widniały na serwerze więc baza świeża. Teraz Ty Mark próbujesz sprzedać, choć sprzedane zostały, jeżeli Muny wyrazi chęć pofatygowania się na policję to ładnie zabulicie.

25910293734825001774.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...