Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa gra MMO/RPG/KARCIANA/TEKSTOWA

Uciekaaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam jakiejś ciekawej gierki tzn. "zabijacza czasu". Gry typu Tibia lecz trochę mniej skomplikowana. Gra nie musi być 3d, ani 2d. Może być tekstowa lub jakaś inna. Widziałem na Steamie i grałem w Realm of the Mad God. Gra bardzo fajna ale nie zatrzymała mnie na długo. W Margonem nie grałem więc nie mogę się wypowiedzieć. "Gram" od polecenia znajomego w Smoki Nightwood, ale to chyba nie to ;/. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i przepraszam za słabe sprecyzowanie.

G1iWyyb.png

Opublikowano

Witam! Szukam jakiejś ciekawej gierki tzn. "zabijacza czasu". Gry typu Tibia lecz trochę mniej skomplikowana. Gra nie musi być 3d, ani 2d. Może być tekstowa lub jakaś inna. Widziałem na Steamie i grałem w Realm of the Mad God. Gra bardzo fajna ale nie zatrzymała mnie na długo. W Margonem nie grałem więc nie mogę się wypowiedzieć. "Gram" od polecenia znajomego w Smoki Nightwood, ale to chyba nie to ;/. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i przepraszam za słabe sprecyzowanie.

Może minecraft? :D

Jeśli lubisz się ścigać to zapraszam do Need For Speed World, a jeżeli chodzi o gry karciane to polecam serwis internetowy:

www.kurnik.pl

Na pewno znajdziesz coś dla siebie ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Gry karciane miałem na myśli np. Heartstone :) W Minecrafta gram jednak chodzi mi najlepiej o gierkę z Lvlem klasami itp. Ale nie metin2, (od WoW'a mam aktualnie przerwę ) itd. tylko coś bliżej Tibi, Margonema i ROTMD

G1iWyyb.png

Opublikowano

O ile sie nie myle dobrym odpowiednikiem będzie Drakensang On-Line ale też poolecam World of Tanks (Może wydaje isę nie pasujące, ale jeżeli już się rozegra parę meczy to wciąga) ew. World of Warplanes.. Co jeeeszcze... Royal Quest też jest w miarę fajnym tytułem.

­graphic.png

Opublikowano

Przeglądarkowe :

Anno Online

City of Steam

Darkorbit

Drakensang Online

Goblin Keeper

Hero Zero

Urban Rivals (ciekawa karcianka)

3d

Tera Online

C9

Path of Exile (widok izometryczny jak np w d1/d2/d3,lol,starcraft )

Duel of champions (karcianka)

Age of conan (bardzoo ciekawa)

RaiderZ

War Thunder / World of Tanks

2d

Elsword

Perihelion

PokeMMO

Dofus

Wakfu Online

Znaczna część jest po polsku.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Dzięki, jednak to nie to. Coś bardziej 2d w stylu Tibi jak już powiedziałem ;) Najlepiej pikselowe

G1iWyyb.png

Opublikowano

Pierwsza część doty o ile dobrze kojarze, pierwsza część Metina (Praktycznie 100% Tibii :P) jak coś poszukam godnego to dodam ;)

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...