Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dziwne zachowania Touchpada

eVoquen

Pytanie

Opublikowano

Touchpad się dziwinie zachowuje, działa ale:

-Gdy otwieram nową kartę (CTRL+LPM) to touchpad potrafi mi nawet kilka razy otworzyć tą samą stronę bez naciskania LPM, w sumie z LPM i tak jest podobnie.

-Coś tam gdzieś najeżdżam kursorem to mi potrafi (na pulpicie) coś zaznaczyć, coś włączyć, a w przeglądarce jak przejeżdżam koło kart to ma takie wyczucie że klika ten nawiedzony touchpad X do wyłączanie stron, no i trzeba znowu otwierać.

To się stało od tak, następnego dnia po prostu tak już było, co można zrobić? :C

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety, nie mam jak sprawdzić. Nie mam doświadczenia - a jak by się popsuło to na mnie. Ale wątpie, nie wiem czy to coś mówi, ale jak "przycisne" touchpad to po prostu trzeszczy lekko jak by się drzwi otwierało, ale to chyba normalne.

Opublikowano

Zresetuj laptopa wyjmujac baterie.

Nie żeby coś ale kto by o tym nie pomyślał? Czym to się różni od zwykłego resetu? :C BTW. Cofnąłem wersje sterowników, miałem taki problem(że nie wiem czy to jest problem xD)że jak coś na klawiaturze wcisnąłem to czekałem 1 sec na to by móc poruszać myszką, ale więcej się nie zmieniło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...