Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny bug czołg o 360

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś grałem w wota i jak na zdjęciu rozpędziłem się leopardem 1 z górki i wpadłem do tej dziury gdzie jest zniszczony a czołg rozpędzony około 70km/h nagle podczas wyskoku zrobił prawie dwa obroty wokół własnej osi o.O to jest jakiś bug? bo próbowałem to dwa razy i już nie dało rady :/

post-253726-0-29940300-1391433813_thumb.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

RNG oderwał się na chwilę od ziemi i za bardzo sobie pozwolił zaszaleć...

Tak na serio zwykły bug, jak widzisz nie łatwo go powtórzyć, więc nie ma co się martwić, że gra popsuta itp.

76561198018588473.png
Opublikowano

fizyka lubi czasem platać takie figle. Nie ma raczej szans żebyś to powtórzył ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Obracał się poziomo czy pionowo (do góry nogami)? Jak pionowo to kręcisz, bo w wocie to nie jest możliwe ;) Jeśli jednak poziomo, to zwykły bug, tak jak latające czołgi.

Opublikowano

w prawą stronę dwa obroty a czołg normalnie jak jechał po ziemi, w żadną górę ani nic, znaczy czołg lego podskoczył i okręcił się aż wróg amx 50 b później pisał na czacie o.O

za wysoka sygnatura

Opublikowano

ciekawe czy u mnie by takie coś zrobił :D

Takie bugi się rzadko zdarzają, jeśli Jugens zgodzi się na konkurs który planuje od dosyć dawna to będziesz miał okazję popróbować ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...