Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączaniem nfsw

WinTeR32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jakieś 2 miesiace temu robiłem formata kompa, i przez ten czas wgl nie grałem w nfsw. Dzisiaj włączam i wyskakuje mi blad coś tam z net frameworkiem. Zrobiłem reinstall net frameworka 4, probowałem zainstalować net framework 2.0 lecz pisalo mi że mam już go w komputerze. Teraz przez panel sterowania dałem na net frameworku funkcję napraw, i się naprawia. Nie wiem co z tego wyjdzie no ale, macie jakieś sposoby?

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Siemka, jakieś 2 miesiace temu robiłem formata kompa, i przez ten czas wgl nie grałem w nfsw. Dzisiaj włączam i wyskakuje mi blad coś tam z net frameworkiem. Zrobiłem reinstall net frameworka 4, probowałem zainstalować net framework 2.0 lecz pisalo mi że mam już go w komputerze. Teraz przez panel sterowania dałem na net frameworku funkcję napraw, i się naprawia. Nie wiem co z tego wyjdzie no ale, macie jakieś sposoby?

Usuń net framework, przeczyść rejestr (np. Ccleanerem) i zainstaluj ponownie (najnowszą wersję).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Usuń net framework, przeczyść rejestr (np. Ccleanerem) i zainstaluj ponownie (najnowszą wersję).

Nic nie pomogło.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

U mnie rano pokazal sie tez blad z NET Framework lecz tylko raz i po kliknieciu w bledzie dalej niemoglem uruchomic NFS odziwo problem znikl w momencie restertu routera po chwili normalnie moglem odpalic NFS a bledu juz nie bylo

Und3rsoldier.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...