Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Lagi, Brak Odpowiedzi, serwery priv...

antar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Prosto z mostu i na temat. Problem polega na tym że jak gram na privie to: Wczytując mapę gra się zwiesza i wywala Brak Odpowiedzi a po 15 sekundach się odwiesza, drugi problem jest występuje gdyż jestem na mapie i expie to co około 3/5 sekund mnie przycina i to przycięcie trwa około 5 sekund.

A też próbowałem używać cFosSpeed, ale to niezbyt dobrze działało. A taki problem powtarza się już na 2 serwerach prywatnych. A mogę dodać że gram też w wota i rozmawiam z kolegami na skype to żadne problemy nie występują. Oczywiście że wszystkie sterowniki są zaktualizowane.

Mój Sprzęt

• Procesor : Intel core Duo 2 2 rdzeniowy 2.13Ghz
  • Karta graficzna : Nividia Geforce G102M 512MB
  • RAM : 4GB
  • System operacyjny : Win 7 Ultimate, 64 Bitowy
  • Laptop: Asus K50IN

Mój internet

Download- 2.21Mb/s Upload- 0.29Mb/s Ping- 39ms

Dostawca to Neostrada

Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź i z góry dziękuje :)

oiph.png

Opublikowano

Antyvirus i Firewall off.

Grałeś na różnych oknach, ustawieniach ?

Tylko z metinem Ci się tak dzieje, tak ?

Framework jest ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Z góry Ci powiem, żebyś nie instalował żadnych programów typu właśnie: cFosSpeed czy Game Booster.

Z założenia mają przyspieszyć Ci neta/aplikację/komputer... ale to nic nie daje. Ja miałem same problemy z takimi aplikacjami, jeszcze bardziej zwieszały mi system.

Napisz jeszcze, czy dzieje się tak na każdym serwerze metina, czy tylko na tym jednym, konkretnym. Jeśli tak, to poszperać będziesz musiał w ich kliencie.

727881401622271220780.jpeg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam tak samo, i dzieje mi sie to na każdym serwerze .... wydaje mi sie ze to mógłby być problem tego że mieszkam za granicą.

HELP

Pomoglem ? Daj + Dla ciebie to klikniecie myszki

A dla mnie wielka radosc ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoże ktos ?

U mnie też to nie może być wina internetu bo mam internet 10MB i ping mam 50.

Prosze o pomoc !!! 

Pomoglem ? Daj + Dla ciebie to klikniecie myszki

A dla mnie wielka radosc ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...