Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Su-152

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam państwa. Jakie pociski załadować przy czołgu ? . Mam jeszcze tego trolla .

Opublikowano

Samego golda sie nie oplaca bo zazwyczaj po wystrzeleniu 3-5 pociskow bitwa jest na takim etapie ze OB wystarczaja na eliminacje przeciwnikow miejszym kosztem kredytow.

860331433165800174608.png

Opublikowano

To czyli jakich pocisków używać?

Opublikowano

To czyli jakich pocisków używać?

Postrzelaj trochę z PP trochę z OB potem załaduj większość tego z czego Ci się wygodniej strzela. Marvelus radził z trolla Hetzera strzelać only z OB, po 3 bitwach wyśmiałem go i załadowałem pp'ki i golda :)

Opublikowano

Postrzelaj trochę z PP trochę z OB potem załaduj większość tego z czego Ci się wygodniej strzela. Marvelus radził z trolla Hetzera strzelać only z OB, po 3 bitwach wyśmiałem go i załadowałem pp'ki i golda :)

Boś noobek.

Ja jeździłem 20golda/6HE

Najlepiej jest wziąć 16HE/10Golda.

Opublikowano

Boś noobek.

Ja jeździłem 20golda/6HE

Najlepiej jest wziąć 16HE/10Golda.

Po prostu lepiej mi się strzela z PP'ków, czołgi które normalnie hetzerem wysyłam do garażu po 1 strzale biję po 150... Dla mnie zdecydowanie lepsze są pp na ten czołg i autorowi tematu radzę samemu przetestować z czego mu się lepiej strzela.

Boś noobek.

Tia, tylko jak grasz ze mną w 90% przypadkach 1 giniesz, a po Twojej śmierci stuknę jeszcze kilka czołgów, a w 1vs1 ja wygrałem ;p

Opublikowano

PP na hetzu sa nie oplacalne maja tylko 11 penetracji wiecej od OB

ale OB zadadza dmg nawet jak nie przebije i maja 60dmg wiecej

na SU 152 zaladuj 5 zlotych 6 PP i reszte OB to bedzie chyba najlepsze kombinacja

zamiast PP mozesz zaladowac zlote

860331433165800174608.png

Opublikowano

Wezme jednak 16He i 10 golda tak jak mówił marvelus . Dzieko kolego :) Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...