Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wracać na PL'a?

Natalia Anna Zy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca sie najgorsze to są lagi często wywala w weekendy wieczorami jest najgorzej cale ch handlowe co kilkanascie min wywala po drugie wogole prawie eventow nie ma tylko promocje w is zeby cos osiągnać to sie musisz dużo namęczyć drop zresztą moim zdaniem tez jest zminiejszony. Jedyny + to że dużo ludzi gra choć od łączenia i tak troche ich ubyło.

Opublikowano

Na pl opłaca się wracać ludzi po fuZji jest całkiem dużo ceny niskie , łatwo się dorobić. Ja przez jeden miech grania od zera mam aktualnie 1kkk.

Opublikowano

Witam, to wszystko zależy od Ciebie, a mianowicie od Twojego stylu gry, czy lubisz się pomęczyc aby cokolwiek osiągnąc, czy też wolisz mieć w wszystko od razu. Na to pytanie odpowiedz sobie sam ;) Jeśli privy Cię nudzą to pamiętaj, że pozostają Ci też inne globale takie jak np. Metin2.sg to jest Singapurski metin2, podałem Ci go jako przykład, ponieważ jest w języku Angielskim więc raczej większość powinna spokojnie dawać sobie rade w konwersacjach z innymi graczami i nie tylko. Więc jeśli lubisz, tak sie wyraże poziom Hard to opłaca sie grać na PL'u, a jeśli denerwują Cie lagi, wywalanie i brak eventów wybierz Metin2.sg lub inny global. Lecz jeśli lubisz łatwe serwery a privy Ci się nudzą to nie mam już pomysłu, dodam jeszcze tyle, że na Metin2.sg dzieje się naprawde sporo, praktycznie co tydzien jakieś eventy w tym OX, pozdrawiam.

Opublikowano

Opłaca się wracać, ja zacząłem grę po fuzji na serwerze Etolin.

Nowe plusy, to przedewszystkim tanie ceny. Czytałem wypowiedzi wyżej i nie słuchaj że są lagi to nie prawda, po ostatnie aktualizacji wszystko jest naprawione i gra się jak wcześniej, jest też dużo ludzi i sklepów więc jakie kolwiek kupienie itemu jest proste, nie trzeba czekać po 3 dni jak przed fuzją żeby cos fajnego kupić.

I według mnie lepiej "pomęczyć" się na tym PL'u i potem mieć satysfakcję że się czegoś dorobiłeś, a z reguły privy dość szybko się nudzą i potem szukasz następnego.

Więc jak byś się zdecydował na PL'a zapraszam na serwer Etolin, królestwo Jinoo i pisz mi na Pw forum lub w grzę to ci coś dam na start.

Opublikowano

Nie wiem jak na etolinie z tymi lagami ale ja gram na diumarze to są lagi wczoraj co chwila główne ch wywalało ludzie sie wkurzają bo muszą co chwila sklepy wystawiać dużo sie już przeniosło na ch1 ale i tak to mało pomaga. Najgorzej jest w weekendy a w tygodniu to juz dużo mniej wywala. Itemy rzeczywiście są tanie i możesz wszystko tanio kupić.

Opublikowano

główne ch sa teraz bardzo obciążone.. dlatego wywala.. ale na PL opłaca się wracać.. jednak niema to jak global.. całkiem inna gra niż na privach

Opublikowano

Lepiej grac na PL niz na privach, ktore albo sa zamykane albo administracja nie potrafi dopilnowac kont i sa po jakims czasie wykasowywane, tak jak np na ravii ostatnio.

Opublikowano

Opłaca się wracać na PLa, ma taki plus, że wiadomo o jego stabilności.

Nie padnie tak szybko jak niektóre privy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Moim zdaniem zawsze warto wracać na PL co prawda to prawda privy się przeżerają i większość jest strasznie nudna sam mam zamiar wrócić więc jeżeli też byś się zdecydował daj znać chętnie pogram i pasowało by jakąś gildie zrobić ;) co do cen nie są straszne jak kiedyś chociaż i tak ciężko się dorobić no ale ciężka praca Ci się opłaci w 100% nie to co na niektórych privach . DAJ ZNAĆ CZY WRACASZ !

Opublikowano

@UP jak cię zbawi czekać 10sec max to polecam zakup mefedronu walisz 0,5 naraz to nie tylko cię zaloguje ale i wypierdoli :)

@topic Graj śmiało ja jak wbilem po długiej przerwie na pla to 10min patrzyłem się w 1miejsce "nie cpalem / palenie to nie cpanoe" i przypomniały mi się czasy 2007/2009 r. Sklepów multum wszędzie na moście itp na androsie jest mało fb bo osoby lubią łowić bo fajny klimacik jest śmieci itp

Opublikowano

Chłopaku nie opłaca się :) 
Teraz tylko liczą się privy 

Na pl teraz jest zbyt łatwo jak na moje ;P 

To my Warszawscy Legioniści!

Opublikowano

@up nie znam trudniejszego serwera od pla. Privy nie maja sensu , powiedz mi co ma za sens robić ciągle i to samo?

Opublikowano

Odkąd zrobili fuzje jest z kim chodzić na dt , małe levele robią też wojny (efekt fuzji nowi gracze) jest z kim pogadać i można się pośmiać. A w m1 stoją dzieci które wydały 300zl na is , i wbiliax levele a jak do nich napiszesz to ci nie odp . Bo ty jesteś ciota a oni lesbijki *>*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...