Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać plugin?

***Policja***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby wgrać plugin na serwer BUKKIT trzeba wejść w folder Plugins i wrzucamy nasz plugin (serwer w tym czasie musi być wyłączony).

Następnie włączyć serwer.

Sposób 2.

Aby wgrać plugin na serwer BUKKIT trzeba wejść w folder Plugins i wrzucamy nasz plugin. (serwer musi być włączony).

Następnie należy wpisać komendę /reload (w consoli reload bez /)

Wiem, że każdy to umie zrobić ale to poradnik dla nowicjuszy :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie wiem po co pisać taki poradnik dla jek wspomniałeś "nowicjuszy". Zwykle takie osoby nie robią od razu serwera, a sama nazwa "plugin" już coś mówi...

A tak w ogóle osoby, które będą od razu wiedziały jak zrobić serwer po przeczytaniu tego poradnika muszą być naprawde dziwne.

Co do tematu: zmień kolorki na ładniej wyglądające, przydało by się też do poradnika dodać jak stworzyć serwer bukkit, jakie są kody odpalające, jak skonfigurować plik serwer.properties (chyba tak się pisze) Nie chcę po Tobie "jechać", bo wierzę, że kiedyś będziesz wart i twoje poradniki będą na prawdę dobre, sam przecierz pisalen kilka lat temu takie "TUT'y". ')

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...