Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi od ts?

BlackWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem, otóż jak włącze ts'a i np jak gram w cs'a to spadają mi bardzo fps'y albo nawet jak gram w metina odczuwam lagi. Wie ktoś może czym jest to spowodowane? podobno ts nie zamula a mnie jednak tak.W wakacje normalnie mogłem grać w cs'a albo w metina z ts'em i nie miałem żadnych lagów ani spadków fps a teraz... dodam jeszcze, że nie zmieniałem komputera ani nie wymieniałem żadnych części a ts'ów już kilka pobierałem i problem nadal.. Wie ktoś może czemu tak mam?:)

Opublikowano

Cześć od dłuższego czasu Teamspeak ma problemy co do codeków na kanale bo jeśli masz ustawiony opus music ts prawie, że nic go nie bierze gdy masz inny to skacze jak pojeban*.

Myśle , że to jest przyczyną.

Opublikowano

Cześć od dłuższego czasu Teamspeak ma problemy co do codeków na kanale bo jeśli masz ustawiony opus music ts prawie, że nic go nie bierze gdy masz inny to skacze jak pojeban*.

Myśle , że to jest przyczyną.

Kodeki też zależą od serwera na jakim ts stoi

Ja bym podkręcił troche ramu :)

Wymagane parametry pod ts

• XP, 2003, 2008, Vista, 7, 8
  • Procesor: Intel Pentium III, AMD Athlon XP lub inny (zalecane minimum 800 MHz)
  • RAM: 128 MB (zalecane 512 MB)
  • Przestrzeń na dysku twardym: 50 MB

wielkosc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...