Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premtank VIII tier

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu chciałem kupić premium VIII tieru. W ostatniej chwili się wstrzymałem, by móc przetestować prem tanki na serwerze testowym. Efekt był taki, że większość z nich się mi spodobała, a gra na serwerze testowym nie oddaje realiów gry na normalnym serwerze.

I znów mam pytanie - który premium tank VIII tieru wybrać ? Lubię grać agresywnie, więc który najbardziej sprawdzi się pod takową grę ? (Chodzi o to, że nie lubię grać siedząc cały czas w krzaczkach, a wolę się trzymać 1 linii).

Opublikowano

Skoro wolisz 1 linie to IS-6 będzie dla ciebie najlepszym wyborem. Ewentualnie 112, ale IS-6 podejżewam, że bardziej ci leży (załoga do ruskich)

Też właśnie o nim najbardziej myślałem, jednak boję się tej penetracji. Wystarcza czy nie ?

Opublikowano

Też właśnie o nim najbardziej myślałem, jednak boję się tej penetracji. Wystarcza czy nie ?

Sam jestem posiadaczem IS`a-6. Jeżeli znasz weak spotsy to w zupełności Ci wystarczy 175 penetracji. Wszystkie czołgi 8T przebijam bez problemu i niektóre 9 również. Czołg głównie losuje na 6T, wiec problemu nie ma. :P

Opublikowano

Spokojnie wystarczy, jeśli nie będziesz strzelał na pałę jak mój tata np. w osłone działa ;p 175 peny na 8-9 spokojnie wystarczy.

Opublikowano

Jeszcze jedno, który z premów VIII tieru jest najbardziej podobny do Excelsiora ? (Excelsiorem gra mi się super, dobra mobliność, super pancerz, dobre działo).

Opublikowano

Jeszcze jedno, który z premów VIII tieru jest najbardziej podobny do Excelsiora ? (Excelsiorem gra mi się super, dobra mobliność, super pancerz, dobre działo).

Nie znam Excelsiora, ale mobilność, pancerz i działo ma IS-6 :)

Opublikowano

Jeśli grasz z premium cały czas to bierz is-6 i nie bój się ładować golda bo i tak z nim zarabia. Jeśli nie grasz cały czas z premium to kupuj T34, jest trochę mułowaty, i miękki ale ma dobra pene i nie będziesz musiał ładować gold ammo. Is6 bez premki jest trochę mało opłacalny. Słyszałem też o Jg 8.8 dużo dobrego, ale sam nie mam także nie będę się wypowiadać.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Nie znam Excelsiora, ale mobilność, pancerz i działo ma IS-6 :)

Znaczy powiem tak. Jest to czołg ciężki, o porządnej mobilności i magicznym pancerzu - nie ma żadnego weakspota i jest nieprzebijany z każdej strony. Pomidorki po prostu od niego cały czas dingują. Działo co prawda nie ma zbyt dużej penetracji (często sami się nie przebijemy, jednak tylko przez bardziej opancerzone cele), za to wysoka celność i duża szybkostrzelność.

Jeśli grasz z premium cały czas to bierz is-6 i nie bój się ładować golda bo i tak z nim zarabia. Jeśli nie grasz cały czas z premium to kupuj T34, jest trochę mułowaty, i miękki ale ma dobra pene i nie będziesz musiał ładować gold ammo. Is6 bez premki jest trochę mało opłacalny. Słyszałem też o Jg 8.8 dużo dobrego, ale sam nie mam także nie będę się wypowiadać.

Niestety gram bez premium, a po drugie szukam czołgu do pierwszej linii, a Jagoda się tam chyba nie sprawdzi :/

Opublikowano

Rób jak uważasz, posiadam is6 i często mam takie bitwy, w szczególności na "otwartych" mapach, że po wystrzelaniu 10 pocisków jest tylko 3-4 przebicia. Jeśli kupisz, mała rada ode mnie, zawsze i wszędzie sidescrap :>

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

W następnym pathu jest normalizacja zarobków do Jagtigera 8.8 wszystkie czołgi premium 8 poziomu oprócz : KV-5 Type 59 i Jagtigera 8.8 będą miały podniesiony zarobek do poziomu tego ostatniego .

(3k dmg na 8.8 to 109-112 k a na T34 93-96k )

• Zwiększono zyskowność następujących pojazdów: Lowe, T34, 112, T-34-3, FCM 50t, M6A2E1, Sexton I, S-51, SU-14-1, M12, Lorraine 155 mle. 50, VK 28.01, VK 20.01 (D), VK 30.02 (D) oraz G.W. Panther.

Czyli nawet nie wszytkich premtanków nie ma tu SP ,jagtigera ,KV-5 ,Typa 59 IS-6 , najwidoczniej już mają ten poziom zarobków co chce WG .

Szkoda że nie ma SP bo mój kolega nie może z nim wytrzymać , chociaż by cos więcej zarabiał choćby o to 20 % :) Lista zmian nie jest jeszecze potiwerdzona , ale na email na którym miałem moje piewsze konto (beta-tester) przyszedł email z tą listą + SP i chyba IS-6 nie mam teraz dostępu do poczty więc nie wiem na 100 %.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...