Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto robić is-3?

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wieza zostala znerfiona. Kiedyś od przodu wchodzilo tylko w wlazy ktore byly bardzo ciezko trafic inne miejsca reszta odbijala nawet od X tierow a teraz wystarczy zaladowac golda VII lub VIII tierze.

Ale dalej IS3 jest swietnym czolgiem ktory oplaca sie robic.

860331433165800174608.png

Opublikowano

is3 jest na swoim tierze op. dzieki warstwowemu pancerzowi jest pelno strzalow za zero a katy na pancerzu z przodu dinguja wiele pociskow. przykladem jedna z moich bitew nim przeciwko 9t: prawie 9k potencjalnego dmg i stacilem moze ze 400 hp przez tigera bo golda zaladowal.

Opublikowano

IS-3 nie dostał nerfa, on został zrebalansowany. Jak wcześniej na wieży miał wszędzie 220mm, to teraz ma z przodu 249mm(+29mm), z boku 172mm(-48mm) a z tyłu 100mm(-120mm). Ale z przodu mu wytwardzili, więc trudno to nazwać nerfem.

A warto go robić oczywiście. Linia do IS-7(CW), poza tym sam w sobie(kompanie, drużynówki, plutony).

Opublikowano

Polecam go ma dobre działo przebija wszystko i odbija nawet na 10 T daje sobie rade 

Opublikowano

Świetny czołg :) Bardzo fajnie mi się nim gra chociażby drużynówki na VIII :) Większość drużyn używa tych czołgów do rash'a :P

Nie wypowiadam sie juz o kątowaniu bo zaraz zostane "Zhejtowany" przez moderatora, ze to najgorszy czołg to kątowania ;)

Opublikowano

Ja odpowiem przewrotnie. Lubie ISa 3, szczegolnie jak moge mu wpakowac w dupala (lub z boku) moim KV-2. Ostatnio udalo mi sie pierd... z podpaleniem za 1275 hp. Reakcja goscia w ISie bezcenna, bluzgal mnie od goldennobow, a to tylko OB ;)

test

Opublikowano

is3 ? ahahhah to  jest dla mnie papier kazdym czolgiem go przebijalem hellcat i wgle x;

przed nerfem byl fajny ale teraz to dla mnie shit tak ze nie polecam zreszta nie pytaj sie ludzi tylko zrob i przetestuj sam 

mozesz mi nie wierzyc ale to prawda i kontowanie niema nic do rzeczy chyba ze shitscrapa bedziesz robil to tak wtedy fajnie sie gra ale nie zawsze mozna zrobic tego shitscrapa ;P

jest tyle tych poradnikow jak i gdzie dany czolg przebic tak ze pozdro no chyba ze znajdzie sie idiota ktory bedzie bil isa 3 w  wierze/lufe albo w dolna plyte ...

jak t69 go przebija bez golda to pomysl sobie  co robi hellcat  sport  i niszczary nawet ten 6/7 tier :P  a o rhm nie wspomne.

b_560_95_1.png

terrakotus.pl

[kanal pod poczekalnia ;)]

{szukasz ludzi do wspólnej gry ? zajrzyj :)}

|'|WoT|'|

Opublikowano

Ponieważ tym czołgiem głównie gra się pod wieże. Kadłub też często dinga, czasem nawet od Xt. Jak je... sidescrapa, to niczym nie przebijesz. Nie wprowadzaj w błąd... Był kiedyś op, ale teraz dalej jest dobry.

Opublikowano

Zgadzam się, może trochę przesadziłem, ale trzeba przyznać - nerfa dostał, był lepszy. 

Opublikowano

To jak grać teraz tym? Czy może mam t29 grać?;d 

jak dla mnie t29 jest lepszy ale ma slabsza lufke

ma twarda wierze  nic  po za tym ale jak sie gra t34 to sie ogarnia gre nim :P

Ponieważ tym czołgiem głównie gra się pod wieże. Kadłub też często dinga, czasem nawet od Xt. Jak je... sidescrapa, to niczym nie przebijesz. Nie wprowadzaj w błąd... Był kiedyś op, ale teraz dalej jest dobry.

jak w pechowe miejsce sie trafi to owszem odbija ... :)

b_560_95_1.png

terrakotus.pl

[kanal pod poczekalnia ;)]

{szukasz ludzi do wspólnej gry ? zajrzyj :)}

|'|WoT|'|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...